2777
2789
عنوان

استفراغ نوزاد به صورت دلمه دلمه

1874 بازدید | 10 پست

سلام..خانما من پسرم وقتی شیر میخوره بعد از چند دقیقه اونو به شکل دلمه دلمه میاره بالا..

کسی بچش اینجوری بوده؟؟لطفا راهنمایی کنین؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلمه چجوریه..استفراغ یا آبکیه همون شیر مادره یا به شکل پنیری

سن چيست؟سن تعداد دفعاتى است كه شما بدور خورشيد چرخيده ايد. و اين پديده هيچ ربطى به سطح شعور، سواد و فرهنگ شما ندارد.

پسر من بعضی وقتا اینجوریه 

عادیه بابا الکی سر چیزای بی خودی نگران نشو 

ب قول یه بنده خدایی میگفت بچه باید مقاوم باشه نه ناز نازی که با یه باد سرما بخوره

و خدایی که به شدت کافیست....

ممکنه رفلاکس هم باشه اگر بعد هر بار شیر خوردن بالا میاره.

خداجونم خودت مواظب زندگیم و عزیزانم باش.خدایا شکرت بابت سلامتی شکرت بابت داشتن دختر و پسرم وهمسر عزیزم.(.پسرم کوچولوتر بود به نیم وجبی میگفت نیم جببی😊)

طبیعیه. به خاطر زیاد خوردن کوچولوته معدش کوچیکه و هضم شیر هنوز براش مشکله که اضافیاشو بالا میاره...

سن چيست؟سن تعداد دفعاتى است كه شما بدور خورشيد چرخيده ايد. و اين پديده هيچ ربطى به سطح شعور، سواد و فرهنگ شما ندارد.

اونو میگن پنیرک و

هر بچه ای که پنیرک کنه میگن  سریع تپل مپل میشه 

حالا چراشو نمیدونم اما درسته بچه های خودمو از سنگینی نمیشد بغل کنم 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....