بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مثلا من خانواده خودم اهل کادو های سنگینن ولی خانواده شوهرم خیلی سبک کادو میدن
به یاد بیار فامیل های شوهرت وخواهر شوهرت واسه پا گشات چیکار کردن تو هم همون کارو کن
من عاااشق زمستونم❤️هیچوقت فکر نمیکردم بارداری سختی داشته باشم...هروقت یه بارداری میدیدم که تو بارداریش به مشکل خورده اصلا فکرشم نمیکردم که ممکنه همه اینا واسه منم پیش بیاد...(اینم اینجا نوشتم چون امشب ۱۴ اسفند خیلی دلم گرفته)***الان بچم دو ماهو نیمشه:) ۳۷ هفته و ۳ روز دکترم ختم بارداری زد،بچم iugr بود با وزن ۲۲۰۰ به دنیا اومد...زردیش شد ۲۰...بیمارستان بستری شد،شیر خیلی کم میخورید و...خیلی سخت بود خیلی...
فامیل ما هم عروسیمون کادو نداده گفته بعدا میدم که بعد ده سال خبری نیست منم تو فکرمه جبران کنم ولی بع ...
دقیقاااا
من خواهرشوهرم و پسرخاله شوهرم کادو نداد هه
خواهرشوهرم رفتیم ی چی قیمت کرد ۷۰۰ بود فک کنم نخربد بعدم گف یهو اومدید ولی برا زنداداش عکس میفرستم هرچی پسندید میخرم بعدم رابطم با شوهرم بد شد و داشتیم جدا میشدیم منم ی سری بعدش ب شوهرم گفتم ببخشیدا ولی اگ خونمونم اومدن چیزی نیاوردن از من انتظار نداشته باشن فردا دختر شوهر میدن یا هرچی برا کادو، گف شاید دستشون تنگبوده مهم دله گفتم منم ب موقعش دلم بزرگه دستم تنگه😅😅