2777
2789

دو ساله که شبانه روز گریه و التماس از امام رضا که بطلبه برم پابوسش

انگار نه انگار

گفتم خودم به درک،من گناهکار من روسیاه،چجوری دلت میاد این دوتا طفل معصوم من اونقدر دعا کنن و ازت بخان که یا امام رضا صدامون کن بیاییم مشهد و بعد وقتی میبینن دوستای هم سن و سالشون رفتن بگن امام رضا ما رو دوست نداره صدامون نمیکنه؟😭

یه دوستم تابستون رفته بود مشهد و الان پیام داد که حلالم کن تو راه مشهدم و من میگم که حسثدی کردم و نشستم گریه کردن

اینجور باشه قهر میکنم منم با امام رضا...این رسمش نبود

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا رحم‌کنه امشب چرا همه حسود شدنعزیزم انشاله به زودی برید زیارتشون، نا امید نباش

ان شاءالله 

پول فرت و فرت میاد زیر دستمون و میره

فقط و فقط خودش باید بخاد

نه به پوله نه چیزی

نمیخاد😭

خودتم خب تلاش کن 

شرایط جور کن

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
ان شاءالله پول فرت و فرت میاد زیر دستمون و میرهفقط و فقط خودش باید بخادنه به پوله نه چیزینمیخاد😭

دقیفا قبول دارم حرفت رو ، آقا مهربونه شاید الان وقتش نشده بری منتظره تا بهترین فرصت دعوتتون کنه

خودتم خب تلاش کن شرایط جور کن

جور میکنم

ولی تهش بازم نمیشه

تا هتل رو میگردم پیدا میکنم

بلیت قطار

نمیشه که نمیشه

تا پول اومد دستت زود آنلاین هتل و بلیط رزرو کن اینطوری مجبوری بری 

رفتی واسه ماهم دعا کن عزیزم

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،
دقیفا قبول دارم حرفت رو ، آقا مهربونه شاید الان وقتش نشده بری منتظره تا بهترین فرصت دعوتتون کنه

خدا از دهنت بشنوه

به حق این شب های عزیز ماه رمضون

الهی آمین که زودتر برم 

تا پول اومد دستت زود آنلاین هتل و بلیط رزرو کن اینطوری مجبوری بری رفتی واسه ماهم دعا کن عزیزم

فداتشم 

برم به نیت تک تکتون نماز زیارت میخونم

فقط برم