2777
2789
عنوان

چجوری به کسی بگیم به تو چه

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 22 پست
سنش بالاس خجالت میکشم 😑

چطور اون روش میشه توکار تو دخالت کنه توام روت بشه.بدم میاد از این آدما

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

وقتی چیزی گفت نگاش کن ی لبخند بزن روتو کن اون طرف چند بار این کار و کن شاید از رو رفت .

گیر میده ول کن نیست 

❌آقایون درخواست دوستی ندین ❌                  تلاش میکنم، چون می‌خوام وقتی موفق شدم قیافه اونایی که منتظربودن نتونمو ببینم.              

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گیر میده ول کن نیست

چ رومخ🤦‍♀️خلاصه سعی کن بدون خون و خونریزی با بی توجهی و بی محلی و کم دیدنش خودت و از دستش نجات بدی. چون اگ بهش توهین کردی با این شخصیتی ک داره احتمالا برگرده جلوی جمع ی توهین بدتر بهت کنه 😑

بگو راحت نیستم به این سوال جواب بدم چرا این سوال می پرسید

لال میشم تو این جور مواقع 

قبلنم با اینکه هیچ بی احترامی نکردم رفته همه جا گفته که فلانی خودشو میگیره و افاده ایه و......😑

❌آقایون درخواست دوستی ندین ❌                  تلاش میکنم، چون می‌خوام وقتی موفق شدم قیافه اونایی که منتظربودن نتونمو ببینم.              

فامیل نزدیکه سنشم زیاده آدم خجالت می‌کشه چیزی بگه خیلی سعی کردم چیزی بگم نتونستم روشو ندارم اگه بگم ...

توام متلکشو با متلکای ریز به خودش برگردون

اگه بچه هم سن و سال تو داره ب بچه های خودش نسبت بده بگو عه مگه دختر شما اینجوریه که فک کردی من اینجوریم یه همچین چیزی

چ رومخ🤦‍♀️خلاصه سعی کن بدون خون و خونریزی با بی توجهی و بی محلی و کم دیدنش خودت و از دستش نجات بدی. ...

بله درسته روش خیلی زیاده 😑

توام متلکشو با متلکای ریز به خودش برگردوناگه بچه هم سن و سال تو داره ب بچه های خودش نسبت بده بگو عه ...

نه بچه هاش خیلی بزرگترن نوه هاش تقریبا همسن منن،

بچهاش آدمای خوبین نمی‌خوام چیزی بگم زشته ازشون 

مادرشون عفریتس