2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی میگی اینو 🥹😂؟دلم تنگ شده بود 🥲😂 بزور برگشتم هیییییی

خوب شد اومدی کجا بودی😭😭😭😭😭😭😭

خیللللی دلم گرفته بود🥺🥺🥺🥺

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

خوب شد اومدی کجا بودی😭😭😭😭😭😭😭خیللللی دلم گرفته بود🥺🥺🥺🥺

مرسی 💚

زیاد حال خوشی ندارم ، نمی‌دونم چیکار کردم ، نمی‌دونم بخاطر کدوم گناهه که اوضاع داره اینجوری میشه 

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

مرسی 💚زیاد حال خوشی ندارم ، نمی‌دونم چیکار کردم ، نمی‌دونم بخاطر کدوم گناهه که اوضاع داره اینجوری م ...

چی شده، نگرانم کردی، اخه یهو چه اتفاقی افتاد؟؟؟ 😭😭😭😭😭امروز همش سر زدم ببینم میای؟ از همون روز متوجه شدم مثل همیشه نیستی😢😢😢😢😢😢

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

چی شده، نگرانم کردی، اخه یهو چه اتفاقی افتاد؟؟؟ 😭😭😭😭😭امروز همش سر زدم ببینم میای؟ از همون روز م ...

ببخشید که نگرانت کردم 💚

دوستم تصادف کرده و....

اومدم برات توضیح میدم 💐

ببخشید که نگرانت کردم 💚دوستم تصادف کرده و....اومدم برات توضیح میدم 💐

باشه باشه، انشاءالله که خوب میشه نگران نباش، توکلت به خدا باشه مراقب خودت هم باش، در پناه خدا باشی💔

باشه باشه، انشاءالله که خوب میشه نگران نباش، توکلت به خدا باشه مراقب خودت هم باش، در پناه خدا باشی💔

مرسی آسمون 💚

توام مراقبت کن 💐

باز اینجا یکم بهتره 

از خودت چخبرا 

مرسی آسمون 💚توام مراقبت کن 💐باز اینجا یکم بهتره از خودت چخبرا

قربونت، خبری نیست فقط خیلی نگران بودم از دیروز فهمیدم زیاد حوصله نداری

مرسی آسمون 💚توام مراقبت کن 💐باز اینجا یکم بهتره از خودت چخبرا

امیدت به خدا باشه، انشاءالله خوب میشه، حواست به خودت باشه💔😭

قربونت، خبری نیست فقط خیلی نگران بودم از دیروز فهمیدم زیاد حوصله نداری

خوبه 🌱

اصلا حالم گرفته شد ، یعنی یروز من نتونستم زندگی درست و حسابی داشته باشم