2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چشه چشمت 

قشنگه ک

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

باشه فهمیدم میخوای تعریف بکنیم یکم

حالا چ اشکالی داره

بعضیا گاهی دلشون میخواد ازشون تعریف بشه زیبایی شون یاداور بشه 

حس مثبتیه

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

خودت چشات خمار گذاشتی یا خماره؟ 

خوشگله ک چشه مگه😐😐😂 عیب رو خودت نزار

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

خمار نیست که دوستان🫠قشنگن چشاتچه خط چشم قشنگی هم کشیدی حالا من سه ساعت هم جون بوم وقت بزارم رو خط چ ...

ای نه خواهر منم دوساعت. رو این لعنتی وقت می‌زارم آخرم شبیه هم نمی شن بیخیال میشم😭😂