2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره میبینی چه بده خواهر نداشتن.من دو تا داداش دارم خدا حفظشون کنه ولی اصلا کاری به هم نداریم.کاش خوا ...

منم دو تا داداش مجرد دارم

ولی باهاشون راحت نیستم

یه دونه دارم.....عششششقمه قلبمه دورش بگردم نفسمه...ایقد درحقم فداکاره...ترم اولیه ک رفته دانشگاه دلم براش تنگ شده...میگفت میخام وام دانشجویی بگیرم بهت بدمش گوشی بخری....شوهرم وقتی میبینه ایقد باهم خوبیم میگه باید برای دخترم خاهر بیاری

خدایا میشه دخترم حرف بزنه...نمیدونی...وقتی میبرمش پارک همه بچه ها ماماناشونو صدا میزنن چقد دلم میگیره...نمیدونی چقد دلم میخاد ببرمش خیابون هی بگه اینو میخام اونو میخام...دیگه نمیگم چرا من٬چرا بچه من٬فقط میگم خواااهش میکنم التماس میکنم ..دخترم حرف بزنه .....پی نوشت:دو سالشه.

بله خيلي هواي هم ديگه رو داريم هم من هم اون من سرم به نسبت شلوغ تر از اونه اگه يكي ٢روز خبر ازش نگيرم مياد ميچسبه بهم ولمم نميكنه تا ٢ ٣ساعت حرف بزنيم😂😂

خواهر داشتن واقعا خوبه هم خيلي از كاراي اشتباهتو جمع و جور ميكنه و نميذاره كسي بفهمه هم از لحاظ مادي كمك ميكنه

One day you'll leave this world behind..So live a life you will remember

من سه تا دارم . اولی ک از خودم بزرگتره واقعا از مامانم دلسوزتره برام. ولی دوتای بعدی دوقلو هستن و از خودم کوچیکتر عاشقشونم خیلی باحالن 

اما مادرشوهرم ۴ تا خواهر داره به خون هم تشنه ان .و اصلا باهم حرف نمیزنن

♡*مامانِ کیان*♡