2777
2789

نه بیشتر رو اعصابمه 

البته از بچگیم باهام خوب نبود

در هر اذان ،خدا دستاشو دراز میکنه به سمتت،میگه دستتو بده من ،ولی تو یا خوابی یا تو گوشی هستی،بنظرت ارزش داره دست خدارو رد کنی که بخوابی یا تو گوشی غرق باشی .بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه چند وقتم ازش خبر نداشته باشم تو خوابم میاد شدیدا تو خواب عصبیم میکنه

مثل پریروز که باجیغ بیدار شدم😐

در هر اذان ،خدا دستاشو دراز میکنه به سمتت،میگه دستتو بده من ،ولی تو یا خوابی یا تو گوشی هستی،بنظرت ارزش داره دست خدارو رد کنی که بخوابی یا تو گوشی غرق باشی .بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

الان که باردارم خیلی هوامو داره با وجود دانشگاه و دوتا بچه هرروز حالمو میپرسه و راهنماییم میکنه

از دیگران شکایت نمی‌کنم..بلکه خودم را تغییر می‌دهمچرا که کفش پوشیدن راحت‌تر از فرش کردن دنیاست.
من ندارم.ولی خواهرا همش پشت همن.مامان و خالم همش در حال رد و بدل کردن‌چیزایی هستن که اون یکی دوس دار ...

منم خواهر ندارم

خیلی احساس تنهایی می کنم

مامان منم با خواهر هاش جوره

من 2 تا خواهر دارم که واقعا دلسوز منن

یکیشون ازم بزرگتره که همیشه میخواد وضعم از خودش بهتر باشه و کمکم میکنه

یکیشون که کوچیکتره عاشقشم :)

(بـــژی کـــورد)دیــاکو تو بهــترین اتــفاق زندگــیمی
اگه چند وقتم ازش خبر نداشته باشم تو خوابم میاد شدیدا تو خواب عصبیم میکنه مثل پریروز که باجیغ بیدار ...

😐

از دیگران شکایت نمی‌کنم..بلکه خودم را تغییر می‌دهمچرا که کفش پوشیدن راحت‌تر از فرش کردن دنیاست.

[QUOTE=52323765]الان که باردارم خیلی هوامو داره با وجود دانشگاه و دوتا بچه هرروز حالمو میپرسه و راهنماییم میکنه[/QUOTخدا حفظ ش کنه

قدرش را بدون

خیلی خوبه خواهر داشتن

منم خواهر ندارم خیلی احساس تنهایی می کنم مامان منم با خواهر هاش جوره

اره میبینی چه بده خواهر نداشتن.من دو تا داداش دارم خدا حفظشون کنه ولی اصلا کاری به هم نداریم.کاش خواهر بود یکیشون