2777
2789
عنوان

شیر دهی

45 بازدید | 6 پست

دوستان سلام من پسر یک هفته اشه، شیر خودمو میگیره ولی سیر نمیشه باز گریه میکنه، شیر خشک هم بعد شیر خودم میدم میخوره ،سوالم اینه ک از این هفته به بعد بازم نیازه که هر سه چهار ساعت بیدارش کنم شیر بدم یا اینکه هروقت خودش خواست شیرش بدم ،چون ک بیشتر اوقات خوابه من بیدارش هم میکنم خوابالوعه و نمیخوره ولی وقتی گشنشه خودش بیدار میشه یکم تو این مسایل اگه میشه کمکم کنید 

شیر مادر هر دوساعت یکبار تا دو ماهگی...اگه شیرخشکیه هر ۴ ساعت...زیادی بهش نده ...یه وعده شیرخودت ی و ...

اها اره اینکارو میکنم ولی بعد از یه وعده ای که خودم میدم خیلی زودتر گشنش میشه براهمین کلا گیج شدم هیچ برنامه ای ندارم 😂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام عزیزم تاپیکای قبلیت دیدم زدی بتات کم بوده و رسیده به ۶۳باردار بودی؟!یان منم سوم عید ۱۷بود بنام هفتم عید شده ۶۳موندم الان خوبه یا ن اصلا باردار هستم یا نه دکترمم بعد از تعطیلات میشینه همش استرس دارم میشه پیاممو دیدی جوابم بدی ممنون میشم

سلام عزیزم تاپیکای قبلیت دیدم زدی بتات کم بوده و رسیده به ۶۳باردار بودی؟!یان منم سوم عید ۱۷بود بنام ...

سلام عزیزم نه باردار نبودم خود ب خود سقط شد خونریزی افتادم یچیزی ازم خارج شد سقط شد 

سلام عزیزم نه باردار نبودم خود ب خود سقط شد خونریزی افتادم یچیزی ازم خارج شد سقط شد

الهی بگردم انشالا که خدا به بچه ناز بهت بده اگر هم ک داری هرچی دوست داری خدا بهت بده