2777
2789
عنوان

شیر دهی

45 بازدید | 6 پست

دوستان سلام من پسر یک هفته اشه، شیر خودمو میگیره ولی سیر نمیشه باز گریه میکنه، شیر خشک هم بعد شیر خودم میدم میخوره ،سوالم اینه ک از این هفته به بعد بازم نیازه که هر سه چهار ساعت بیدارش کنم شیر بدم یا اینکه هروقت خودش خواست شیرش بدم ،چون ک بیشتر اوقات خوابه من بیدارش هم میکنم خوابالوعه و نمیخوره ولی وقتی گشنشه خودش بیدار میشه یکم تو این مسایل اگه میشه کمکم کنید 

شیر مادر هر دوساعت یکبار تا دو ماهگی...اگه شیرخشکیه هر ۴ ساعت...زیادی بهش نده ...یه وعده شیرخودت ی و ...

اها اره اینکارو میکنم ولی بعد از یه وعده ای که خودم میدم خیلی زودتر گشنش میشه براهمین کلا گیج شدم هیچ برنامه ای ندارم 😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم تاپیکای قبلیت دیدم زدی بتات کم بوده و رسیده به ۶۳باردار بودی؟!یان منم سوم عید ۱۷بود بنام هفتم عید شده ۶۳موندم الان خوبه یا ن اصلا باردار هستم یا نه دکترمم بعد از تعطیلات میشینه همش استرس دارم میشه پیاممو دیدی جوابم بدی ممنون میشم

سلام عزیزم تاپیکای قبلیت دیدم زدی بتات کم بوده و رسیده به ۶۳باردار بودی؟!یان منم سوم عید ۱۷بود بنام ...

سلام عزیزم نه باردار نبودم خود ب خود سقط شد خونریزی افتادم یچیزی ازم خارج شد سقط شد 

سلام عزیزم نه باردار نبودم خود ب خود سقط شد خونریزی افتادم یچیزی ازم خارج شد سقط شد

الهی بگردم انشالا که خدا به بچه ناز بهت بده اگر هم ک داری هرچی دوست داری خدا بهت بده