2777
2789
عنوان

مشهدیا

1056 بازدید | 70 پست

آرایشگاه خوب برا عروسیم میخوام زیر 700 کجا برم .

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

کی گفته اون وقت

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
😘😘😘😘کجاس خونتون کجای مشهد؟

خونه که مهم نیست ،هرجای شهر باشه آدم میره دیگه ،حالا یه روزه  همش 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

نمیدونم والا 😥فقط میتونم بگم ان شالله خوشبخت بشین

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

مویم دنبال آرایشگاه خوب مگردوم بره عروسیم ولی یجا مشنسوم😂 تو ابوطالب خیلی کارش خوبه عاالی ادرس دقیقشو نمیدونم باید از خالم بگیرم‌گلم

خدایا مواظب نی نیم باش💖 برای سلامتی پسرم یه صلواتبفرستین که سالم و صحیح بیاد  بغلم ممنون😗
زیر ۷۰۰ آرایشگاه معمولی رو به بده  آرایشگاه خوب نیس‌عزیزم

آره برا آدمای بد قیافه شاید اما خدارو شکر انقد برو رو دارم ک بیشتر ازاین خرج آرایشگاه نکنم

واااااای آرایشگاه خوب فقط فقط شب بو وااااقعا عالیه لولو میگیره هلو تحویل میده ..خدا خیرش بده کاراش از ۷۰۰ شروع میشه تا ۱ میلیون ولی فرقش فقط اینه ک اون رنگ و اپلاسیون داره ولی ۷۰۰ نداره ولی کیفیت کارش عالیه ... کاراش همه تضمینیه ... یعنی من عاشقشم 

❤️❤️❤️❤️
آره برا آدمای بد قیافه شاید اما خدارو شکر انقد برو رو دارم ک بیشتر ازاین خرج آرایشگاه نکنم

حالا چرا اینقد تند ،بابا نظرشو گفت 

،خوب شاید تا حالا آرایشگاه ارزونتر نرفته بنده خدا ،عصبانیت نداره که 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

لایک.....عزیزم زیر۷۰۰تومن زیاده تو مشهد کارشونم عالی من از چند نفر پرسیدم گفتن گرونش ۵۰۰تومنه منم دنبال ارایشگاه میکردم

خدایا مواظب نی نیم باش💖 برای سلامتی پسرم یه صلواتبفرستین که سالم و صحیح بیاد  بغلم ممنون😗

من تالارم رویال طلایی هستش آتلیه هم هنوز مشخص نیست

مویم دنبال آرایشگاه خوب مگردوم بره عروسیم ولی یجا مشنسوم😂 تو ابوطالب خیلی کارش خوبه عاالی ادرس دقیق ...

یه سوال بیربط بپرسم؟

دوستان کار میکرو و بن مژه کی خوبه مشهد؟

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!