2777
2789
عنوان

بچه‌ها بنطرتون تموم کنمممممم

208 بازدید | 31 پست

استخاره هم گرفتم بد امدد برا اینکه بیاد خواستگاری 

مجازی آشنا شدم ۴ ماه دو دلم ب مامانم بگم یا ن‌میترسم

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حضوری دیدیش؟یه مدت درارتباط باش ببین چجور آدمیه چه زود میان خواستگاری

راستش میترسم نمدونم چرا از آدمایی میگه چشم فلان ولی عصبی بشه 

ب خودش فش میده یا بهم ببخشید میگ

.ک.سخلی برا همین دو دلم 

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

راستش میترسم نمدونم چرا از آدمایی میگه چشم فلان ولی عصبی بشه ب خودش فش میده یا بهم ببخشید میگ.ک.سخلی ...

بنظرم که تو4ماه نمیشه کسی رو خوب شناخت ولی اگه رفتاری داره که اذیتت میکنه دیگه همونه نمیشه درستش کرد باز تا وقتی دودلی واسه خواستگاری عجله نکن

بجای استخاره رفت و آمد کنید گل استخاره کردن الکیه مگه

میترسم بهم دیگه نخوریم خانوادمم سخت گیر مذهبی ان اذیتم کنن نمی‌دونم میترسم خیلی

کجا اشنا شدید چندسالشه؟ اکثر پسرها این حرف میزنن

گروه اینا تلگرام 

پسره ۲۱ مادرش معلم پدرش مهندس از لحاظ مالی خیلی پولدارن بالا شهر تهرانن ولی خوب پول حالا جدا ولی اخلاقش میترسم یا میترسم ترس دارم کلا از جدایی طلاق