2777
2789
عنوان

وا جدی یعنی پزشکی دیگه بدرد نمیخوره😂😂😂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3829 بازدید | 173 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رتبه اش رو نگفت 😂😂😂 هر کاری کردیم ولی حدس میزنم دو و بر ۲۰۰۰ اینا

کجا اورد ؟

من البرز میخوام ولی خیلی ناامیدم

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

نه آخه طرف بدونه اینکه بفهمه چی میگم جبهه میگیره به جای اینکه بره یکم تحقیق کنه .وگرنه ای کاش مملکت ...

بله متوجهم 

ایشون یه بار تو یه تاپیک دیگه هم الکی به من پرید چون سال اول پزشکی قبول شدم مقداری خصومت شخصی دارن با من انگار😁😂

دنبال چی میگردی؟

کلا رشته ی پزشکی دیگه مثل قبل نیست 

ما چندتا پیر تو فامیلمون داشتیم صندلی خریدن رفتن پزشکی خوندن اونروز یه سوال ازشون پرسیدم نمیدونستن 

روزگار مامور است به پراکنده کردن افرادی که باهم انس و الفت داشته اند ...امام علی علیه السلام 
اره و من چقدر از تکنولوژی بدم میاد کلا از بچگی خیلی از بازی کامپیوتری و اینا خوشم نمیومد 😬😬 الانم ...

واقعاااا ؟ ☺️

چقدر واقعا عجیبیه برام که تا چه اندازه سلایق فرق میكنه . یعنی من از کوچیکی عاشق بازی های کامپیوتری بودم و هستم( از کامپیوتر داداشم استفاده میکردم ) 😍🤣

واقعاااا ؟ ☺️چقدر واقعا عجیبیه برام که تا چه اندازه سلایق فرق میكنه . یعنی من از کوچیکی عاشق بازی ها ...

بخدا 

جالبه من کامپیوتر اصلا داشتم تو اتاق خودمم بود 🤣🤣🤣🤣 اره هر کی میشنوه تعجب میکنه برای همکلاسی هامم جالبه که من از تکنولوژی خوشم نمیاد 

دنبال چی میگردی؟