2777
2789
عنوان

شیردان گوسفندی

411 بازدید | 28 پست

دیشب خریدم.آیا شما تاحالا پختین؟احساس کردم لزج هس.آیا شماهم همین حسو دارید؟طبیعی

من وارد چله ترک غیبت شدم.خدایا شکرت .میشه یه فاتحه یا صلوات برای شادی روح پدرم بفرستید..ممنونم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چی هست ؟ببخشید خوردنیه؟

آره همون که با سیرابی میپزن.من برای درمان قند خریدم

من وارد چله ترک غیبت شدم.خدایا شکرت .میشه یه فاتحه یا صلوات برای شادی روح پدرم بفرستید..ممنونم

سیرابی دیگه ؟ 

عالیع خوشمزه س تو خونه ما سر ش دعواست 

بعد پخت اون حالت لیز بودنش میره 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
سیرابی دیگه ؟ عالیع خوشمزه س تو خونه ما سر ش دعواست بعد پخت اون حالت لیز بودنش میره

جدی؟نوش جان.همون که کنار سیرابی هس بهش میگن شیردون

سیرابی دیگه ؟ عالیع خوشمزه س تو خونه ما سر ش دعواست بعد پخت اون حالت لیز بودنش میره

اره در کل میگن سیرابی،(مث همونه

از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند،من چنانم که محال است کسی درک کند...! درخواست ندین لطفا، قبول نمیکنم

سیرابی شیردون نخوردین یعنی 🥲🥲🥲🥲🥲

حق داره منم اشتباع متوجه شدم اول فکر کردم شیردان یعنی پستان گوسفند 😅

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
آره همون که با سیرابی میپزن.من برای درمان قند خریدم

واقعا برا قند خون خوبه؟از دکتری چیزی پرسیدین؟

از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند،من چنانم که محال است کسی درک کند...! درخواست ندین لطفا، قبول نمیکنم