2777
2789

خیلی سخته ما هر کیو دیدیم تا کمکش کردیم رو زیاد کرد و دیگه هرروز اوند جلو خونمون یا هرروز یه چیز خواست یا کمک هارو ناچیز دونست

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

ما خودمون تحث پوشش بهزیستی هستیم واقعا نون خوردن نداریم برای اینکه هزینه هیچی رو نداریم خواستگار قبول نمیکنم هیچی 

وقتی خواستگار بیاد دو کیلو میوه یا شیرینی توی خونه نباشه چی میگن بهت 🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما خودمون تحث پوشش بهزیستی هستیم واقعا نون خوردن نداریم برای اینکه هزینه هیچی رو نداریم خواستگار قبو ...

خوبه شمامسافرت میرید ما همونم قیدشو مدت هاست زدیم

لایک نکنید .توروخدا 

اگه مجتنع هستی به مدیر ساختمون بگو کی مستاجره تو اجاره خونه یا شارژش مونده اگه ویلایی هستی از شورای شهر شورای محل کدخدا چه میدونم حاج آقا مسجد معتمد محل قدیمی ها معمولا شناخت دارن خیلی خانمهای بی سرپرست هستن که خجالت میکشن بیان بگن من خودم تو اتوبوس همش گرم صحبت میشم هم مددجو. پیدا میکنم هم مددکار تا الان خدا کمک کرده کلی خانم جمع شدیم خیریه گروهی البته همه هم پولدار نیستن اکثرا خیرین خودشون 

خب احتیاجات زیاده مجبورمیشن

نه مثال میزنم یکی گفت فرش نداریم رو زمین خشکیم و فلان 

خالم که خودشم وضعشون انچنانی نیست گفت من یه فرش دارم یه جاش سوختگی داره ببرم بدم باز از زمین خشک بهتره 

برده بود ،طرف گفته بود این چیه چرا سوخته اینجاش نوشو بخر برامون 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

عزیزم چ مسافرتی ک فقط چادر زدیم سه روزه برگشتیم غذامونم نون پنیر بود...این اسمش مسافرت نیس بعد بیست ...

خب ماهمون وسیلشم نداریم که بخوایم حرکت کنیم .

لایک نکنید .توروخدا 
نه مثال میزنم یکی گفت فرش نداریم رو زمین خشکیم و فلان خالم که خودشم وضعشون انچنانی نیست گفت من یه فر ...

نمیدونم والله  چی بگمهمه دلشون چیزای خوب و خوشکل میخواد این دوره زمانه 

لایک نکنید .توروخدا