2777
2789

وای من عاشق دمپخت و ماکارونی ام اونم با سالاد شیرازی     

براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمی‌خواید آرزومندم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیک بغل گفتم 

ماهی کبابی عدسی فسنجون خورشید بادمجون

غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید

فسنجون 

سالاد ماکارونی 

کله پاچه (سیرابی 😕)

پیتزا سیر و استیک 

وَعَسَىٰ أَن تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَعَسَىٰ أَن تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّكُمْ ۗ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنتُمْ لَا تَعْلَمُونَ(سوره بقره، آیه ۲۱۶)«و بسا چیزی را خوش نداشته باشید در حالی که خیرِ شما در آن است، و بسا چیزی را دوست بدارید در حالی که شرّ شما در آن است، و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید.»ما می‌خواهیم، اما او می‌داند...و آن‌چه او سازد، همان خیرِ ماست.«وَاللهُ یَعلَمُ وَأَنتُم لَا تَعلَمونَ»(سوره بقره، آیه ۲۱۶)

من مرغ بریون رو خیلی دوست دارم

بیشتر غذاهای رستورانی و فست فودی رو خودم تو خونه درست میکنم که شوهرم میگه از بیرون هم بهتره

ولی خودم مرغ بریون رو بیرونی شو دوست دارم چون با آتیش باید درست بشه تو خونه هر چقدر هم خوب درست کنی بازم مال بیرون یه چیز دیگه ست

بعدددد مرغ سوخاری و کباب و جوجه هم دوست دارم

وااای شماکافرین چقدرتاپیک غذای خوشمزه میزنین توی این ماه رمضونی😫😫😫😂

منم تاپیک بغلی رو دیدم یهویی هوس کردم   

براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمی‌خواید آرزومندم.