ببین اینکه با پسرا بزرگ شده میتونه خیلی تاثیرگذار باشه من سراغ دارم طرف با تیپ پسرونه و اخلاقای پسرونه رفتار میکرد موی کوتاه و همینایی که باعث تفاوت ظاهریش میشد ولی خودش میگفت از بچگی دورش پسر زیاد بوده و دوستای فامیلش پسر بودن شبیه اونا شده اما بعد یه مدت که تو محیط مدرسه دوستای صمیمی پیدا کرد شبیه دخترا شد و بعدم نامزد کرد و استایلای خیلی نازی میزد
بعد این علاقه به دخترای دیگه هم حتی ملاک نظر قطعی نیس چون موردی بود که شنیدم یه نفر دوستش همچین حالتی پیدا کرده بود که گرایش به همجنس خودش بود و با مراجعه به روانپزشک و س*کستراپ گرایشش عوض شد
پس همه اینا رو باید محتمل دونست
تشخیص این مسئله هم خیلی خیلی پیچیدس چون اگه بحث اختلالات روان باشه پیچیده ترش میکنه
درستش همون آزمایش هورمون هس که بشه نظر قطعی رو داد
ولی اگه واقعا خودش معتقده که دختر بودن اذیتش میکنه و به اصطلاح در عذابه طبیعتا احتمال تر.نس بودنش بیشتر میشه اما اگه براش سواله که من چرا اینجوریم و با بقیه تفاوت دارم یا خودشم نمیدونه دقیقا چشه باید خیلی محتاط عمل کرد
حتی بعضا پیش اومده تغییر جنسیتایی هم که بسیااار روند پیچیده و سختی طی کردن با انواع آزمایشات و تستهای روانی نهایتا طرف تغییر گرایش داده و دوباره عمل کرده😐
اختلال روانی خیلی خیلی مسئله حساسی هس
همینکه کنارشی و مثل یه دوست واقعی درکش میکنی خیلی خوبه سعی کن بهش جسارت بیان احساسات واقعیش رو بدی و در حد خودت از نظر روانی ساپورتش کنی👌