2777
2789
عنوان

کمک😕

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 48 پست
اما حس دختر بودن هم نداره نمیشه تا آخر عمرش اینطوری بمونه اذیت میشه میبینم انقد ناراحت میشه منم بیشت ...

ب ی چیز دیگه هم بگم

توی دوره بلوغ نوسان هورمون داریم

هنوز دقیقا مشخص نیست طرف دختره یا پسر

شک کردن به جنسیت یکی از ویژگی‌های بد بلوغه کلا بلوغ بدترین‌ دوره اس

نگران نباشید اصلا 

می‌دونید وقتی ی دختری از بچگی باهاش عین پسرا رفتار شده و گوگولی بار نیومده، با دیدن دختری که بیش از حد دختره، جذبش می‌شه و فکر می‌کنه خودش پسره! 

اینا طبیعیه و شاید مشکل خاصی نباشه

بله من در Spain زندگی میکنم،بدونِ S.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان موهاش پسرونه کوتاه،اخلاقای پسرونه،لباسای پسرونه استفاده میکنهاز بچگی با پسرا بزرگ شده اما‌ دو ...

ببین اینکه با پسرا بزرگ شده میتونه خیلی تاثیرگذار باشه من سراغ دارم طرف با تیپ پسرونه و اخلاقای پسرونه رفتار می‌کرد موی کوتاه و همینایی که باعث تفاوت ظاهریش میشد ولی خودش میگفت از بچگی دورش پسر زیاد بوده و دوستای فامیلش پسر بودن شبیه اونا شده اما بعد یه مدت که تو محیط مدرسه دوستای صمیمی پیدا کرد شبیه دخترا شد و بعدم نامزد کرد و استایلای خیلی نازی میزد 

بعد این علاقه به دخترای دیگه هم حتی ملاک نظر قطعی نیس چون موردی بود که شنیدم یه نفر دوستش همچین حالتی پیدا کرده بود که گرایش به همجنس خودش بود و با مراجعه به روانپزشک و س*کستراپ گرایشش عوض شد 

پس همه اینا رو باید محتمل دونست 

تشخیص این مسئله هم خیلی خیلی پیچیدس چون اگه بحث اختلالات روان باشه پیچیده ترش میکنه 

درستش همون آزمایش هورمون هس که بشه نظر قطعی رو داد 

ولی اگه واقعا خودش معتقده که دختر بودن اذیتش میکنه و به اصطلاح در عذابه طبیعتا احتمال تر.نس بودنش بیشتر میشه اما اگه براش سواله که من چرا اینجوریم و با بقیه تفاوت دارم یا خودشم نمیدونه دقیقا چشه باید خیلی محتاط عمل کرد 

حتی بعضا پیش اومده تغییر جنسیتایی هم که بسیااار روند پیچیده و سختی طی کردن با انواع آزمایشات و تستهای روانی نهایتا طرف تغییر گرایش داده و دوباره عمل کرده😐

اختلال روانی خیلی خیلی مسئله حساسی هس 

همینکه کنارشی و مثل یه دوست واقعی درکش میکنی خیلی خوبه سعی کن بهش جسارت بیان احساسات واقعیش رو بدی و در حد خودت از نظر روانی ساپورتش کنی👌

آزمایش هورمونی به چه صورته؟کسی که هورمون های مردونه کم داشته باشه بازم میتونه تغییر جنسیت بده؟

آزمایش هورمون، سه روز قبل از آزمایش نباید تحریک جنسی داشته باشه، شب قبلش باید با دامن بخوابه یعنی شورت و ...نپوشد.  ناشتا هم باشه. از خونش آزمایش می‌گیرن

ب ی چیز دیگه هم بگمتوی دوره بلوغ نوسان هورمون داریمهنوز دقیقا مشخص نیست طرف دختره یا پسرشک کردن به ج ...

بله حرفاتون کاملا درسته 

ولی خب این هیچ جوره نمیتونه قبول کنه دخترا خیلی معذرت میخوام از حرفم ولی حتی سینه خیلی کم داره به طوری که اصلا مشخص نیست و انگاری صافه خیلی مسخرش میکنن و صداش هم پسرونه‌ست

آزمایش هورمون، سه روز قبل از آزمایش نباید تحریک جنسی داشته باشه، شب قبلش باید با دامن بخوابه یعنی شو ...

سوالش اینه که اگه هورمون های مردونه کمی داشته باشه بازم میتونه تغییر جنسیت بده؟🤔

ببین اینکه با پسرا بزرگ شده میتونه خیلی تاثیرگذار باشه من سراغ دارم طرف با تیپ پسرونه و اخلاقای پسرو ...

لباس های دخترونه میپوشه و آرایش میکنه شبیه دخترا میشه ولی حسش تغییری نمیکنه بعضی وقتا خانوادش اجبار میکنن لباس های دخترونه بپوشه و آرایش کنه شب ها میشینه انقد گریه میکنه خیلی دلم میخواد بتونم کمکش کنم خیلی نگرانشم یه وقت دست به کار اشتباهی بزنه💔

بله حرفاتون کاملا درسته ولی خب این هیچ جوره نمیتونه قبول کنه دخترا خیلی معذرت میخوام از حرفم ولی حتی ...

ایشون دقیقا مثل من هستن. این حرفارو ک دارم می‌گم، خودمم بهش دچارم و پیگیر درمان هستم. اما ایشون مطمئن باشه که امثال ما هم می‌تونن ی دختر ناز و کامل بشن و نقش مادری و همسری ایفا کنن. کافیه گره روانی ما وا بشه و ی پسری به اندازه کافی مثل ی مرد باهامون رفتار کنه. 

ایشون دقیقا مثل من هستن. این حرفارو ک دارم می‌گم، خودمم بهش دچارم و پیگیر درمان هستم. اما ایشون مطمئ ...

امیدوارم بهترین اتفاق ها براتون بیوفته و همیشه شاد و خوشحال باشید😁💛💐

بله حرفاتون کاملا درسته ولی خب این هیچ جوره نمیتونه قبول کنه دخترا خیلی معذرت میخوام از حرفم ولی حتی ...

از کلمات هیچ‌جوره، اصلا و محال برای روان انسان استفاده نکنید. خیلی چیزا با تغییر ذهنیت ممکن هستن. باید با روان‌شناس آگاه‌ گفت‌ وگوی هدفمند و اختصاصی داشته باشه. قطعه اگر توی منابعی مث نی‌نی سایت دنبال راه‌حل هستید فقط اتلاف وقته

سوالش اینه که اگه هورمون های مردونه کمی داشته باشه بازم میتونه تغییر جنسیت بده؟🤔

تغیر جنسیت ربطی به سطح هورمون نداره، به نارضایتی جنسیتی برمی‌گرده که برای هرکسی ممکنه پیش بیاد.