2777
2789
عنوان

بین این ضدآفتاب ها کدوم مای ژینازن

328 بازدید | 25 پست

بچها میخوام بی رنگ بخرم

پوستم مختلط بیشتر چربه و خیلی حساسه و جوش میزنم و لک میشه سریع

از این دوتا کدوم بهتره؟ژیناژن یا مای؟

اگر مارک بهتری سراغ دارین بهم بگین

و اینکه ب ب کرمی بوده که ازش راضی باشین؟(کاور و جوش نزدن)

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

دوتاشون عالین، الان دکتر برام سینره نوشته اونم خوبه

من ب ب کرم حلزون که یه برند کره ایه دارم میزنم هم پوشش دهیش خوبه هم اصلا جوش نمیزنم باهاش

امید امکان معجزه رو بیشتر میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من درماتیپیک میزنم عالیه

تا پارسال ۲۸۰ میخریدم ولی دیروز ۴۸۰ خریدم 🫠

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

من فلویید الارو میزنم عالیه صورتم مثل شماست مختلط گاهی خیلی خشک گاهی خیلی چرب راضیم جاش نارنجی حدود ...

عزیزم بنظرت رنگیش چطوره؟اونم خوبه؟

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

دوتاشون عالین، الان دکتر برام سینره نوشته اونم خوبهمن ب ب کرم حلزون که یه برند کره ایه دارم میزنم هم ...

نمیدونم چرا احساس میکنم محصولات سینره خاصیت ندارن🙁

نمیدونم چرا احساس میکنم محصولات سینره خاصیت ندارن🙁

اتفاقا سینره و سی گل دوتا مارک خیلی خوب ایرانین

دکتری که رفتم هم یه دکتر عالیه که به سختی نوبت گرفتم

من درماتیپیک میزنم عالیهتا پارسال ۲۸۰ میخریدم ولی دیروز ۴۸۰ خریدم 🫠

درماتیپیک فیزیکال نیست🤔

قیمتش تو دیجیکالا ۳۵۰

اتفاقا سینره و سی گل دوتا مارک خیلی خوب ایرانیندکتری که رفتم هم یه دکتر عالیه که به سختی نوبت گرفتم

اره منم سینره خیلی بهم پیشنهاد دادن

من ضدجوش و دور چشم استفاده میکردم که با صدجوشش جوش میزدم😂من خیلی پوست مسخره ای دارم

اره منم سینره خیلی بهم پیشنهاد دادنمن ضدجوش و دور چشم استفاده میکردم که با صدجوشش جوش میزدم😂من خیلی ...

پوست من به شدت افتضاحه فکر کن حتی اگه روبالشتی رو یه مدت نشورم جوش میزنم ؛ روزی نیست که حداقل یه جوش رو صورتم نباشه، در مورد ضد جوش و دور چشمش چیزی نشنیدم اما میدونم ضد آفتابش خوبه واسه دور چشم هم میگن کافئین راکوتن خوبه 

پوست من به شدت افتضاحه فکر کن حتی اگه روبالشتی رو یه مدت نشورم جوش میزنم ؛ روزی نیست که حداقل یه جوش ...

جدی؟

مرسی عزیزدلم

من با اینکه ۲۰سالمه ولی دور چشم و پوستم پر چروکه

پر لک 

داغووون اصلا

درماتیپیک فیزیکال نیست🤔قیمتش تو دیجیکالا ۳۵۰

نمیدونم

من از دیجی کالا لوازم بهداشتی نمیخرم اعتماد ندارم فقط از داروخانه میخرم

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

جدی؟مرسی عزیزدلممن با اینکه ۲۰سالمه ولی دور چشم و پوستم پر چروکهپر لک داغووون اصلا

این چیزا ارثی هم ممکنه باشه؛ بنظرم زیر نظر یه مشاور پوستی خوب باش؛ نه از اینایی که تو ارایشگاهها کار میکنن اینایی که خودشون مرکز دارن و اینکه یه مدت تو پیجشون کاراشونو دنبال کن بهشون سوالی داری دایرکت بده خودت میفهمی چقد دلسوزه و چقد محترمانه راهنمایی میکنه ؛ اگه اینجوری بود حضوری برو پیشش اگه نبود نرو ؛ چون واقعا کارای پوستی یه دلسوز میخوان نه صرفا کسی که از مشتری پول بکنه

یه خانمه که کار پوست میکنه بمن گفتام کیو لافاررسان اسکین از همه بهترن

لافارر محصولاتش واسه من جوش زیرپوستی میارن

واقعا موندم کدوم ضدآفتاب رو بخرم