2777
2789
عنوان

درس خونا

188 بازدید | 31 پست

وای بچه ها من چیکار کنم ؟خیلی میخوابم و چرت میزنم اصلا به درسام نمیرسم..

صبحا ک پامیشم حتی خواب شبمم کامل باشه بازم هی وسط درس چرت میزنم طوری ک تا ظهز فقط نیم ساعت درس میخونم😐چرتم نزنم مخم نمیکشه همش پلکام بسته میشه

قهوه بخور خیلی موثره

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

مکان درس خوندن رو عوض کن

شب ها قبل ۱۰ بخواب

قهوه میتونی بخوری

مایعات به اندازه کافی بخور

تحرک فیزیکی داشته باش

مطالعه فعال حتما داشته باش(نکته برداری مثلا)

دمای اتاق میزان باشه 

و حالت درس خوندن باید درست باشه (صاف بشین)

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا اثر نداره😂حتی قرص کافئین دوز ۲۰۰ خوردم.. بیست دیقه بعدش خوابیدم

😂😂😂پس دیگه طبیعت بدنتو بپذیر و از خوابت لذت ببر😂

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

اصلا اثر نداره😂حتی قرص کافئین دوز ۲۰۰ خوردم.. بیست دیقه بعدش خوابیدم

خب تلقین میکنی حتمن😂دیگه تنها دلیلش همینه باید تلقین نکنیو حرفای مثبت بزنی تو مغزت شاید چرت باشه ولی امتحانش کنی میفهمی

...🖤

همرو انجام دادم بخدا بازم خوابم میگیره ‌

میشه یکم بیشتر توضیح بدید راجب ساعت خواب و نحوه درس خوندنت عزیزم

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

باورت میشه حتی دیشب قرص ویتامین b و اهن و d خوردم ولی صبح ک ۸ پاشدم از ساعت ۹ تا الان خوابیدم😂

نمی‌دونم چندسالته ولی منم اوایل دهه بیستم اینجوری بودم 

در رقابت شدید با خرس قطبی

الان ولی برعکسم خواب شبم ۵/۶ ساعته دیگه کل روز سرحالم

خب تلقین میکنی حتمن😂دیگه تنها دلیلش همینه باید تلقین نکنیو حرفای مثبت بزنی تو مغزت شاید چرت باشه ول ...

واقعا خسته شدم هرروز برنامه مینویسم ولی فردا صبحش خواب میمونم😐

مهر ک مدرسه میرفتم با قهوه تا ۲ یا ۳ شب بیدار میموندم از اونطرفم ۶ پامیشدم میرفتم مدرسه بعد از ظهرم نمیخوابیدم. ولی الان نمیدونم چرا اینجوریم🤣یمدتم پنج صبح میتونستم پاشم

میشه یکم بیشتر توضیح بدید راجب ساعت خواب و نحوه درس خوندنت عزیزم

ببین من اول سال ساعت ۲ شب میخوابیدم ۶ پامیشدم میرفتم مدرسه حتی بعد از ظهدم نمیخوابیدم.. بعدش ک مدرسه نرفتم بازم ده شب ک میخوابیدم پنج صبح میتونستم پاشم الان ده شبم میخوابم ۶ و نیم ک پامیشم تا ظهر سه بار چرت میزنم