2777
2789
عنوان

درس خونا

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 31 پست
واقعا خسته شدم هرروز برنامه مینویسم ولی فردا صبحش خواب میمونم😐مهر ک مدرسه میرفتم با قهوه تا ۲ یا ۳ ...

پسس تو که انق موفق بودی الانم میتونی دست خودتو بگیریو پاشیی الانم همون قهوه هارو بگیرو بخور ببین چند مدل قهوه داریم دیگه منم همینطورم مثلن من قهوه اسپرسو روم تاثیر نمیزاره تازه خوابم میکنه ولی قهوه ترک نه پس بدون چی بهت میسازه و اوکیه بخور و شروع کنننن🥺😍❤️من مطمئنممممم تو میتونی شک نکن

...🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسس تو که انق موفق بودی الانم میتونی دست خودتو بگیریو پاشیی الانم همون قهوه هارو بگیرو بخور ببین چند ...

فدات شمممم

خودمم هرروز میگم من میتونم ولی باز خواب میمونم😂😭

واقعا خسته شدم هرروز برنامه مینویسم ولی فردا صبحش خواب میمونم😐مهر ک مدرسه میرفتم با قهوه تا ۲ یا ۳ ...

منم مثل توعم زوری باید خودمو بشونم پا درس. الان باید پا درسم باشم ولی قهوه خوردم نشستم پاگوشیی من نمیدونم یه بیل و کلنگی نیست بزنن زیر ما و مارو بلند کنن🥺😂😂😂

...🖤

بنظرت تغییر فصل میتونه اثر داشته باشه؟

اره بهار بشدت ادمو خوابالو میکنه

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

فدات شممممخودمم هرروز میگم من میتونم ولی باز خواب میمونم😂😭

خدانکنههه❤️

ای خدااا😂اقااا چرا سخت میگیری از همون ساعت که پامیشی واقعاا بشین درس بخون این دیگه بهترین راهه

...🖤

مطالعه فعال ینی چی

بلند بخون راه برو بخون تست میزنی دلیلشو برای خودت توضیح بده با صدای بلند یه ذره خوراکی بزار دهنت بجنبه چشات باز شه من الان ۵ پاشدم تا تا الانخوندم داشتم چرت میزدم یه ذره پسته خوروم انرژی گرفتم

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

من پارسال کل سالو خوابم میومد امسال بهترم😂😂🤦‍♀️

😂😂😂

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️