2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم نگران شدم الان صلوات فرستادم برات،فردا خبرمون کنیا،نری پشت سرتون نگاه نکنی ،بیا خیاله ما رو هم راحت کن

منم تو بارداریم یه هفته اصن تکان نخورد تا نیت کردم برم دکتر تکون خورد ، بچم بی پولیمونو درک میکرد😂😂😂

میخاست سربه سرمون به ذاره

حرکت جنین خیلی مهمه سهل انگاری نکنید نمی خوام بترسونمتون ولی من ماه هشتم حرکتش خیلی کم شده بود به پزشکم گفتم گفت طبیعیه در صورتی که مایع دور جنین به شدت کم شده بود و من نمی دونستم و همین باعث مرگ جنینم شد توی هفته 37

در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن                   من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود
آخی متاسفم چقدربدشده 😞😞

آره خیلی بده خدا قسمت هیچ کس نکنه نه ماه سختی و آخرش بی ثمر

هفت ماه می گذره و من هنوز باورم نشده

در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن                   من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود

راستی سردلم دردمیکنه احساس میکنم دردش مثل کبودیه جایی ازبدن ضربه بخوره دردکنه اونجوری شده اطرافیان میگن معده هست که دردمیکنه ولی ی جای خیلی کوچولو ازدلم دردمیکنه