2777
2789
عنوان

طلاهاتونو

325 بازدید | 27 پست

چجوری نگه داری میکنین دزد نبره .میگن تو خونه دزدا دستگاه طلا یاب میارن جای طلا رو پیدا میکنن پس چیکار میکنین 

بسم الله وبالله آمنت بالله وتوکلت علی الله ولاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم.هر وقت به خدا ایمان آوردی و تصمیم گرفتی رضایت اونو دنبال کنی شیطان مدام با شهوات و گناه های گوناگون وسوست میکنه در این مواقع بهتره آدم بره یه سر به بیمارستان ها بزنه و ببینه که چه آدمایی روی تخت خوابیدن و با مرگ دست و پنجه نرم میکنن آدمایی که تو جوانی بسیار زیباتر و برومند تر و قوی تر و پولدار تر از ما بودن هزار تا گناه کردن الان مثل یه تیکه گوشت افتادن رو تخت بیمارستان و بلاخره همه چیز تموم شد موندن با کوله باری از گناه و حسرت !!!!

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

به بانک چطوری اعتماد میکنین . من میترسم یکی دوباره اختلاس کنه با خودش برداره ببره خارج .اونوقت اسیر ...

دقیقا منم میترسم

چون چند سال پیش چند نفر میشناسم اسیر شدن اخرشم هیچی

میشه بگین چه جوری میشه با طلا وام گرفت ممنون

یکیش که بانک کارگشاییه ربطی به حساب و سپرده داشتن نداره .فکر کنم به ازای هر یگ گرم طلا ۴۰۰هزار وام میدن .تو نیم ساعت کاراش انجام میشه

با بانک توسعه عصرشمال که بامیانگین حساب وام میگیریم به جای ضامن طلا میذاریم بعد تسویه طلامون آزاد میشه 

بیشتر طلاهامون الان همون عصرشمال 

این دوبانکی که گفتم برای شهر بابله .نمیدونم بقیه شهرا چطور باشه 

دقیقا منم میترسمچون چند سال پیش چند نفر میشناسم اسیر شدن اخرشم هیچی

پس چاره چیه .نباید طلای فیزیکی گرفت باید ارزشو گرفت 

بسم الله وبالله آمنت بالله وتوکلت علی الله ولاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم.هر وقت به خدا ایمان آوردی و تصمیم گرفتی رضایت اونو دنبال کنی شیطان مدام با شهوات و گناه های گوناگون وسوست میکنه در این مواقع بهتره آدم بره یه سر به بیمارستان ها بزنه و ببینه که چه آدمایی روی تخت خوابیدن و با مرگ دست و پنجه نرم میکنن آدمایی که تو جوانی بسیار زیباتر و برومند تر و قوی تر و پولدار تر از ما بودن هزار تا گناه کردن الان مثل یه تیکه گوشت افتادن رو تخت بیمارستان و بلاخره همه چیز تموم شد موندن با کوله باری از گناه و حسرت !!!!

منظورت کیف پول ایناس؟تحریم بشیم به صرافی دسترسی نداشته باشیم یهو چی؟😂

آره .میگم اصلا آدم تو صرافی بخره یهو صرافی رو هک کنن چی یا صرافی خودش پولا رو بالا بکشه بره چی .