2789
عنوان

مردای.....

535 بازدید | 27 پست

کسی اطرافش زن و شوهری رو میشناسه که مرده همش از زنای خوشگل تعریف کنه؟من یکیو میشناسم دیگه شورشو درآورده،،خیلی ادعای تقوا و پاکدامنی هم داره😒😒😒

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍1401 مادر شدم..یه گل پسر دارم دلم میخواد یه دخترم داشته باشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وای نه بعضیا ادعا میکنن فقط. ولی آدمایی که واقعا تقوا دارن شاید تو دلشون هم به خودشون اجازه ندن به ...

مثلا یه زن خوشگل تو تی وی بده میگه وای چه چشمی چه صورتی و .......

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍1401 مادر شدم..یه گل پسر دارم دلم میخواد یه دخترم داشته باشم

چه بی ادب

تازه بعضی وقتا ازشون تعریفات س ک س ی هم میکنه،منو عروسش میخوایم آب شیم بریم تو زمین

تازه بعضی وقتا ازشون تعریفات س ک س ی هم میکنه،منو عروسش میخوایم آب شیم بریم تو زمین

جاداره زنشم همین رویه رابره 😬😠

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

من شوهرم مثلاازیه خواننده یابازیگرزن تعریف میکنه دوس دارم باپشت دست بزنم تودهنش خخخووون بپاشه.....النازشاکردوستودوس داره....اه

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
من شوهرم مثلاازیه خواننده یابازیگرزن تعریف میکنه دوس دارم باپشت دست بزنم تودهنش خخخووون بپاشه.....ال ...

شوهر من يبار خیلی خوشحال و خندان داشت یه فیلم از این دختره میدید از اون موقع دیدن فیلم این بازیگر تو خونمون قدغن شده 😁😁😁😁

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
شوهر من يبار خیلی خوشحال و خندان داشت یه فیلم از این دختره میدید از اون موقع دیدن فیلم این بازیگر تو ...

چندشه....تازه داشت بامامانم هماهنگ میکردایندفعه بریم کافه داداش النازشاکردوست....مگه ازرونعشم ردشه....

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

منم شوهرم از الهام حمیدی تعریف میکنه.یه بارم تو فرودگاه استانبول دیده بودش با دو تا مرد دیگه سر یه میزی.بهش لبخند زده بود اونم کلی با لبخند تحویلش گرفته بود.اون موقع من فکر میکردم الهام حمیدی متاهله.

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.