2777
2789

عزیزان موضوع مال خیلی وقت پیشه و ما هر دو ازدواج کردیم و ایشون بچه داره .منم هیچوقت مطلقا نه حرکتی کردم نه حرفی زدم نه اصلا ایشون رو زیاد می بینم .خانمش یه ویدیو از خونه و بچشون گذاشته بود دقیقا شبیه رویای من بود ! دقیقا شبیه خونه ای که تصور میکردم ،یعنی نهایت آرزوی من رو داره زندگی می‌کنه .دلم یه جوری شد . به کجا برمیخورد اگه من جاش بودم؟ چی میشد🥲

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قسمت هم نبودید

ظاهر رو نگاه نکن.شما از بطن زندگیشون که خبر ندارید.وو همچنین از اینده

شما ک جفتتون ازدواج کردید.

دیگه اصلن بهش فکر نکنید.چون خودتون اذیت میشید.

حتمن حکمتی تو کار خدا بوده....پازل زندگی شما کنار همسر خودتون....و پازل زندگی ایشون با ی نفر دیگه تکمیل میشده.

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

اینجور مواقع میگند شاید صلاح نبوده. ولی من همیشه میگم چه طور میشد خدا به صلاحمون میکرد بعضی چیزا را یا اصلا اون فکر و حس و ... را نمی ذاشت در ما شکل بگیره. نمیدونم چی بگم، بگم باطن زندگیش را نمیدونی! دوباره بگم به صلاح نبوده! 

قسمت هم نبودیدظاهر رو نگاه نکن.شما از بطن زندگیشون که خبر ندارید.وو همچنین از ایندهشما ک جفتتون ازدو ...

آخه این همه حسرت...

فک کنم بد برداشت شد ، منظورم شیک بودن خونه نبود منظورم خونه ای بود که.... ولش کن

که چی؟

خونه‌ای که تو توش باشی؟ با اون آقا؟

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

اینجور مواقع میگند شاید صلاح نبوده. ولی من همیشه میگم چه طور میشد خدا به صلاحمون میکرد بعضی چیزا را ...

من به زندگی با اون شخص، تحت هرررررر شرایطی راضی بودم