2777
2789
عنوان

کنکور 2

265 بازدید | 19 پست

خب بچه ها قوانین:

هر روز تا ساعت ۲ ظهر میاین گزارش کار دیرزو خودتونو میگین ک  دوستانی ک مثل من شب خوان هستن هم بتونن گزارش کار بدن

از ۱۰۰ تست شروع مبکنیم هدف ۴۰۰ تاست من مورد دیدم روزی ۱۰۰۰ تا میزده و رتبه اش دو رقمی شد

یک روز مشخص میکنیم همه کنکور میزنیم و شب نتیجه هامون میگیم که اگر نیاز به تشویق و تشر زدن بودن انجا بشه😂

اگر هر کس کمتر از حد مجاز تست زد و ساعت مطالعخ اش کم بود بقیه باید روحیه بدن بهش

یک تایم نیم ساعته برای حرف زدن و چت ازاد مشخص میکنیم که خالی بشیم و صحبت کنیم غیر اون تایم و تایم گزارش کار دیگه کسی آن نباشه

یادم رفته چجوری تگ کنم میام بهتون درخواست دوستی میدم بیاین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم روز کنکور اخر هفته ها یه ساعتی مشخص که همه باشن مثل پنج شنبه ساعت ۸ تایم چت هم بنظرم ساعت ۲ ظه ...

عاره خوبه

یک روز کمه فکر کنم دو شنبه و پنجشنبه کنکور بزنیم بهتره

خب بچه ها 

توجه کنین این پیامو 

الان میریم درس میخونیم تا باز از فردا اگر دوستان دیگه هم اضافه شدن بتونن بیان

خب خلاصه قوانین:

هر روز تا ساعت ۲ ظهر گزارش کار روز قبل رو میگین

گزارش کار:

تعداد تست + ساعت مطالعه حدودی

روزایی که اوضاع خوبه و مریض نیستین و مشکل جدی ندارین از ۱۰ ساعت کمتر نشه و تعدا تست هم از ۸۰ تا کمتر نشه ولی هدف اصلی روزی ۱۲ ساعت و ۱۰۰ تا تست هست بیشترم شد بهتر

روز های سه شنبه(اختیاری) و پنجشنبه (اجباری ) کنکور های سال های قبل رو میزنیم لازم نیست با هم هماهنگ باشه سال هایی که میزنیم... شب ۹  میایم درصد هامونو بدون خجالت کشیدن میگیم اگر خوب بودیم همو تشویق میکنیم اگر ته هم تشر ✊🏻😁

ساعت ۲ظهر تا ۲ و نیم و ساعت ۹ شب تا ۹ و نیم شب تایم چت ازاد هست هر حرفی دارین اون موقع بیاین بزنین .. غیر این تایم ها هیشکی آن نباشه 

فعلا همین

موفق باشین فردا تا ساعت ۲ ظهر منتظر گزارش کارا هستم امشب چون الان تازه داریم شروع میکنیم عب نداره اگر کمتر بود

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤(جهت اینکه محتوا رو گم نکنین😂😂)

حتما موفق میشیم❤️

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️
@هدف_تلاش @mordehmoteharek @دختر_مرداد_ماهی‍ بچه ها چ کردین؟

قرار بود ۳ ۴ گفتار زیست بخونم 

تا الان که ۱گفتارو نیم زیست و دو صفحه شیمی تا شب انشالله تموم میشه

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️