2777
2789
عنوان

کنکور 2

265 بازدید | 19 پست

خب بچه ها قوانین:

هر روز تا ساعت ۲ ظهر میاین گزارش کار دیرزو خودتونو میگین ک  دوستانی ک مثل من شب خوان هستن هم بتونن گزارش کار بدن

از ۱۰۰ تست شروع مبکنیم هدف ۴۰۰ تاست من مورد دیدم روزی ۱۰۰۰ تا میزده و رتبه اش دو رقمی شد

یک روز مشخص میکنیم همه کنکور میزنیم و شب نتیجه هامون میگیم که اگر نیاز به تشویق و تشر زدن بودن انجا بشه😂

اگر هر کس کمتر از حد مجاز تست زد و ساعت مطالعخ اش کم بود بقیه باید روحیه بدن بهش

یک تایم نیم ساعته برای حرف زدن و چت ازاد مشخص میکنیم که خالی بشیم و صحبت کنیم غیر اون تایم و تایم گزارش کار دیگه کسی آن نباشه

یادم رفته چجوری تگ کنم میام بهتون درخواست دوستی میدم بیاین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم روز کنکور اخر هفته ها یه ساعتی مشخص که همه باشن مثل پنج شنبه ساعت ۸ تایم چت هم بنظرم ساعت ۲ ظه ...

عاره خوبه

یک روز کمه فکر کنم دو شنبه و پنجشنبه کنکور بزنیم بهتره

خب بچه ها 

توجه کنین این پیامو 

الان میریم درس میخونیم تا باز از فردا اگر دوستان دیگه هم اضافه شدن بتونن بیان

خب خلاصه قوانین:

هر روز تا ساعت ۲ ظهر گزارش کار روز قبل رو میگین

گزارش کار:

تعداد تست + ساعت مطالعه حدودی

روزایی که اوضاع خوبه و مریض نیستین و مشکل جدی ندارین از ۱۰ ساعت کمتر نشه و تعدا تست هم از ۸۰ تا کمتر نشه ولی هدف اصلی روزی ۱۲ ساعت و ۱۰۰ تا تست هست بیشترم شد بهتر

روز های سه شنبه(اختیاری) و پنجشنبه (اجباری ) کنکور های سال های قبل رو میزنیم لازم نیست با هم هماهنگ باشه سال هایی که میزنیم... شب ۹  میایم درصد هامونو بدون خجالت کشیدن میگیم اگر خوب بودیم همو تشویق میکنیم اگر ته هم تشر ✊🏻😁

ساعت ۲ظهر تا ۲ و نیم و ساعت ۹ شب تا ۹ و نیم شب تایم چت ازاد هست هر حرفی دارین اون موقع بیاین بزنین .. غیر این تایم ها هیشکی آن نباشه 

فعلا همین

موفق باشین فردا تا ساعت ۲ ظهر منتظر گزارش کارا هستم امشب چون الان تازه داریم شروع میکنیم عب نداره اگر کمتر بود

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤(جهت اینکه محتوا رو گم نکنین😂😂)

حتما موفق میشیم❤️

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️
@هدف_تلاش @mordehmoteharek @دختر_مرداد_ماهی‍ بچه ها چ کردین؟

قرار بود ۳ ۴ گفتار زیست بخونم 

تا الان که ۱گفتارو نیم زیست و دو صفحه شیمی تا شب انشالله تموم میشه

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️