2777
2789
عنوان

ذهن منفی باف رو چطور کنترل کنم❔❔

106 بازدید | 8 پست

ذهن انسان کارش همینه ذهن فقط کارش منفی بافی کردن درمورد همه چیزه درباره آینده درباره خاطرات منفی و آزار دهنده و هر چیز دیگه ای 

و این کاملاً طبیعیه چون آدما تو گذشته وقتی که امکانات زیادی نبوده میترسیدن اگه تو جنگل یه صدایی میومد ترس میومد سراغشون چون اگه بیخیال میشدن و اون پشت یه خرس حمله میکرد دیگه نمیتونستن از خودشون دفاع کنن نسلشون منقرض میشد ولی تو ذهنش منفی فکر کرده اون وقت آماده این بوده که از خودش دفاع کنه این ترس و اون زمان براشون خوب بوده ولی الان تو بهش احتیاجی نداری تو نیازی نیست که الکی نگران باشی درسته که ذهن همیشه اول میره سراغ چیزای منفی و این طبیعیه ولی تو روش آگاه میشی همین، باید روی این آگاه باشی که افکار ناخودآگاهت تو نیستی مگه مرض داری که با افکار خودتو نابود کنی همش بری تو گذشته و خاطرات بدت؟؟ یا آینده ای که هنوز نیومده؟؟ و حالت بد بشه چرا باید بین همه احتمالاتی که وجود داره باید بدترین اتفاق ممکن برای تو بیوفته؟؟ احتمالاتی که ذهنت میده شاید از ۱۰۰ درصد ۱ درصد درست باشه و ۹۹ تا احتمال مختلف دیگه ای هم وجود داره که تو ازشون بی‌خبری چرا باید بدترینش فقط برای تو باشه؟؟پس باید رو ذهنت آگاه باشی همین،

بگی من تو نیستم تو افکار خودآگاهی افکار تو باید آگاهانه باشه وقتی روشون آگاه باشی دیگه ذهنت ساکت میشه شک داری امتحان کن همین الان انتخاب کن که آگاهانه فکر کنی🤗

سعی میکنم ولی بعضی استرسا هنوز هم به خاطر بقا وجود داره ،استرس ازدواج به موقع ،بچه دار شدن به موقع ،تلاش برای دیر پیر شدن ،مراقب سلامتی خانواده بودن ،از پس هزینه های زندگی براومدن و ... ولی اگه اجازه بدیم خیلی بزرگ بشه میشیم یه آدم منفعل ...که فقط نشسته غصه میخوره

الهی مرا آن ده که آن به ... 

سعی میکنم ولی بعضی استرسا هنوز هم به خاطر بقا وجود داره ،استرس ازدواج به موقع ،بچه دار شدن به موقع ، ...

درسته اینا مواردیه که تو زندگی اکثر آدما هست و آدما هرچقدر بیشتر به دست بیارن بیشتر میخوان ذهن سکوت کردن رو بلد نیست و ترسای بیشتری میسازه تنها کاری که میتونیم بکنیم اینه که آگاهانه با این واقعیتا رو به رو بشیم و تصمیمای درست بگیریم و البته مهم اینه که از مسیر لذت ببریم زندگی به سرعت میگذره و اگه نتونیم از این لحظه هایی که میگذره لذت ببریم پشیمونی به همراه خودش میاره ,مقصدی وجود نداره همش مسیره!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته اینا مواردیه که تو زندگی اکثر آدما هست و آدما هرچقدر بیشتر به دست بیارن بیشتر میخوان ذهن سکوت ...

خیلی خوب بود ممنونم ازتون ،ببخشید اون اکانتم پنج دقیقه پیش تعلیق شد ،ممنون وقت گذاشتین

هیچی ...دنیای پوچ

🌸🌸فقط خواستم تجربه هام رو در اختیارتون قرار بدم

ممنونم بله خیلی جالب گفتین که مقصدی در کار نیست و همش مسیره ...باید یاد بگیرم که‌زندگی مسایقه نی ،گاهی اجتماع هم تاثیر میذاره روی خواسته هامون ،مثلا من واقعا گاهی حس میکنم فقط دارم بر اساس نظر جمع زندگی میکنم ،اینکه باید درس یخونیم بریم سرکار ازدواج کنیم و بچه دار شیم ،حالا اگه از یکیش کمی عقب ییفتیم ذهنمون شروع میکنه یه آلارم دادن و‌مقایسه کردن ...خیلی هم با خودم به مرگ فک میکنم و گاهی تو همین فکر هم عمیق میشم که اخرش مرگه چرا اینهمه تلاش کنیم ؟ 

در نهایت فک کنم تعادل بهترین کاره که کار هرکسی نیست واقعا کار آدمایی هست که اول روان خودشون رو بلدن بعد توان مقابله با نیروهای خارجی رو دارن

هیچی ...دنیای پوچ