2777
2789
من پارسال رفتم خیلی خیلی گرم بود تو عمرم همچین گرمایی که اونجا دیدم و خوزستانهیچ جا ندیده بودم ولی ا ...

تابستون کربلا خیلیی گرمه خیلی امسال اربعین هم خیلی گرم میشه 

بهترین زمان برا کربلا فقط زمستون . پاییز. بهار  

اونم تا اردیبهشت هواش خوبه 

(العمر لو ینعاد اریدک💍🫀M). (۱۴۰۳٫۰۸٫۲۷)

طولانیه و مفصل یک تیکه از مصیبت عاشورا رو دیدم

عزیزم

دعاکن باز برم

اصلا انگاراینجامیام زیادیم

انگارجام خونم زندگیم اونجاست

عاشق باباحسینم 😍

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تابستون کربلا خیلیی گرمه خیلی امسال اربعین هم خیلی گرم میشه بهترین زمان برا کربلا فقط زمستون . پاییز ...

آره امسال هم گرمه میشه میگن

من اربعین رفتم 

اون موقع شکوه دیگه ای داره

معجزه شکر گزاری...

عزیزمدعاکن باز برماصلا انگاراینجامیام زیادیمانگارجام خونم زندگیم اونجاستعاشق باباحسینم 😍

آره منم همین حسو دارم 😍😍😍از وقتی که اومدم انگار یکچیزی جا مونده 

یکی از عزیزانم اونجا موندن

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

آره امسال هم گرمه میشه میگنمن اربعین رفتم اون موقع شکوه دیگه ای داره

درسته منم یبار رفتم‌تو اربعین ولی نفسم گرفت حالم بد شد منم ناراحتی قلبی دارم دیگه داشتم میمیردم 

ولی خب اربعین مناسب زیارت نیس چون خیلی شلوغ میشه 

(العمر لو ینعاد اریدک💍🫀M). (۱۴۰۳٫۰۸٫۲۷)

من ۱۴ همین ماه دارم میرم😁

خوشبحالت من ۱۵ فروردین تولدمه رفتی اونجامنویادکن بگو فاطمه که تولدش ۱۵ امه

پارسال روز تولدم هم کربلا هم نجف رفتیم 😢😢

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

آره منم همین حسو دارم 😍😍😍از وقتی که اومدم انگار یکچیزی جا مونده یکی از عزیزانم اونجا موندن

خیلی سخته این دوری 😢

خیلی سخته این دوری 😢

خیلی زیادد

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

وقتی چشمتون به ضریح امام حسین افتادچی دیدید؟

مصیبت عاشورا رو دیدم 

توروخدامیشه بگی چی دیدی؟چطورممکنه ؟گناه نمیکنی؟

سعی میکنم گناه نکنم ........