ملکهzakmi مدیر استارتر عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 147 عنوان میشه بمنم کمک کنید نمیدونم چیکار کنم🥲 96 بازدید | 15 پست مجازی آشنا شدیم و میخاد بیاد خواستگاری ولی نمیتونه ب خانوادش بگه مجازی آشنا شدیم چون قبول نمیکنن هیچوقت از طرفی هم خانواده منم نباید بدونن چون قبول نمیکنن موندیم بگیم کجا آشنا شدیم چون من محدودیت دارم بیرونم نرفتم جایی ام نرفتم ک بگه فلان جا🥺💔 میخوامنباشهدنیااگهنباشییهروزی؛) 1404/01/07 | 21:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
changizjojo عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 4454 بگید یکی از دوستان معرفی کرده واسطه شدهو با دوست صمیمیت هماهنگ کن برا این داستان چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟
لاوین_هستم عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 11558 دخترخاله ای چیزی نداره؟ بگهزبا تو دوست بوده از طریق اون میخاد بیادیا اینکه بگه از کوچتون رد میشه تورو دیده با مامانت پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚
آرتمیس۲۸ عضویت: 1403/03/12 تعداد پست: 6603 یعنی تو عمرت تا حالا پا از در خونه بیرون نذاشتی؟ بگه از همسایه ها پرسیدم معرفی کردن ..
ملکهzakmi مدیر استارتر عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 147 بلاخره ک بیرون میری بگو فلان جا دیدمش من بهش میگم میگه اینجوری قبول نمیکنن میخوامنباشهدنیااگهنباشییهروزی؛)
سرگشتههه عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 3027 چجوری هم و از نزدیک دیدین پس که میخواد بیاد خاستگاری برو بیرون به اونم بگو بیاد شهرتون بعد بگین همو دیدین خوشتون اومده
yasamanbanooooooooo عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 11678 من بهش میگم میگه اینجوری قبول نمیکنن پس چجوری دیگه؟مطمئنی بهونه نمیاره فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨
ملکهzakmi مدیر استارتر عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 147 دخترخاله ای چیزی نداره؟ بگهزبا تو دوست بوده از طریق اون میخاد بیادیا اینکه بگه از کوچتون رد میشه تور ... داره ولی نمیخاد هیچکس بدونه چون میگه بعد راجب من فکر بد میکنن میخوامنباشهدنیااگهنباشییهروزی؛)
ملکهzakmi مدیر استارتر عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 147 یعنی تو عمرت تا حالا پا از در خونه بیرون نذاشتی؟ بگه از همسایه ها پرسیدم معرفی کردن چرا منم همینو میگم قبول نمیکنه میخوامنباشهدنیااگهنباشییهروزی؛)
سرگشتههه عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 3027 برنامه تفریح بچنید با خانواده اون خانواده اش بیاره شهرتون یه جای تفریحی با هم برین بعد دیگه بگه خوشش اومده مامانشو بفرسته جلو
ملکهzakmi مدیر استارتر عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 147 چجوری هم و از نزدیک دیدین پس که میخواد بیاد خاستگاری برو بیرون به اونم بگو بیاد شهرتون بعد بگین همو ... چن بار رفتم خونه مامان بزرگم یواشکی باهاش رفتم بیرون میخوامنباشهدنیااگهنباشییهروزی؛)
ملکهzakmi مدیر استارتر عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 147 پس چجوری دیگه؟مطمئنی بهونه نمیاره ن نمیاره میدونم خودش خیلی ناراحته حتی شماره ابجیشو داده یجوری باهاش دوست بشم ولی ابجیش زیاد اوکی نشد میخوامنباشهدنیااگهنباشییهروزی؛)
ملکهzakmi مدیر استارتر عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 147 برنامه تفریح بچنید با خانواده اون خانواده اش بیاره شهرتون یه جای تفریحی با هم برین بعد دیگه بگه خوشش ... اینم پیشنهاد خوبیه میخوامنباشهدنیااگهنباشییهروزی؛)
آرتمیس۲۸ عضویت: 1403/03/12 تعداد پست: 6603 چرا منم همینو میگم قبول نمیکنه پس دیگه باید تا اخر عمرت مجردبمونی ..