2777
2789
عنوان

هستم یا نه ....

279 بازدید | 26 پست

7ام دی پریود شدم تا 14 ام .... تا الان میشه 23 روز ... من سیکل هام 23 یا 25 روزه س  

خیلی هم استرس داشتم و دوبار موقع شک لونژیل خوردم همون موقع ... البته چیزی داخل نریخت  ... بنظرتون میشم یا نه خیلی مواظبم 😢

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا. ما ٩ ماه ريختيم تو نشد! ماه ١٠ شد☺️

من بچه اولمم با جلوگیری حامله شدم ... 😢😢😢 خیلی استرس دارم توروخدااا دعا کن نباشم

من بچه اولمم با جلوگیری حامله شدم ... 😢😢😢 خیلی استرس دارم توروخدااا دعا کن نباشم

اتفاقا منم

خداجونم حتی یه لحظه منو به حال خودم نگذار...عاشقتم همسری ...زندگیمی پسرم. تیکرم تولد پسرمه

ینی پری میشم  ؟؟؟ 

از پری شب دل و رودم میپیچه ببخشید بیرون روی گرفتم نفخ شدید دارم خوابمم نمیبره از دیشب تا الان 2دقیقه هم نتونستم بخوابم زیر شکمم تیر میکشه معدمم ترش میکنه

23روز شد چرا پری نیومد 😢😢😢😢

بعضی وقتا اینطور میشه مخصوصا تو این فصل...رازیانه دم کن بخور

خداجونم حتی یه لحظه منو به حال خودم نگذار...عاشقتم همسری ...زندگیمی پسرم. تیکرم تولد پسرمه