2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول از همه مقصد رو مشخص کن یعنی بگو این کشورها مثلا دو تا رو بذار برای برنامه مهاجرت چون اگه به همه فکر کنی نمیشه

مثلا بگو المان و انگلیس

بعد زبان همون کشور رو اول بخون چون تا بلد نباشی خیلی سخت میگذره روزا اول مهاجرت و کار پیدا کردن انگلیسی هم باید بلد باشی ولی من میگم اول زبان مادری اون کشور رو یاد بگیر

اول از همه مقصد رو مشخص کن یعنی بگو این کشورها مثلا دو تا رو بذار برای برنامه مهاجرت چون اگه به همه ...

من انگلیسی رو کامل خوندم اونم آمریکایی ولی چند ترم هم بریتیش کار کردم 

لعنت بر هر نَری که 

پول زیاد میخواد فقط یه بلیط که باید رفت برگشت داشته باشید حتی برای ویزای تحصیلی بعضی کشورا رفت برگشت میخوان بلیط رو خودش 60-70 میلیون ممکنه بشه و حتی بیشتر

اجاره اتاق یا خوابگاه که ماهی حداقل 50 میلیون برای حداقل هست خیلییییی معمولی و کوچیک و با صرفه جویی

پول زیاد میخواد فقط یه بلیط که باید رفت برگشت داشته باشید حتی برای ویزای تحصیلی بعضی کشورا رفت برگشت ...

خانوادم به خودم میتونن تا ۵ میلیارد بدن بازم کمه؟!

لعنت بر هر نَری که 

من انگلیسی رو کامل خوندم اونم آمریکایی ولی چند ترم هم بریتیش کار کردم

خیلی عالیههههه خیلی جلو هستی پس الان باید رو زبان دوم کار کنی مثلا اگر میخوا کانادا بری فرانسه شروع کن

اگر المان المانی

اگر ترکیه ترکی

اگر امریکا هر زبونی که دلخواهت هست چون اونجا تنوع شغلی زیاده

خیلی عالیههههه خیلی جلو هستی پس الان باید رو زبان دوم کار کنی مثلا اگر میخوا کانادا بری فرانسه شروع ...

خودم آمریکا رو دوست دارم ولی ایرانی که راه نمیدن شرایطش خیلی سخته!

لعنت بر هر نَری که 

ببین اگر برا لیسانس میخوای بری پس 4 سال از جیب باید بخوری

اینجوری بگم در اروپا اگر کار نداشته باشی و خونه اجاره نشین باشی و درس هم بخونی

ماهی 1000 تا 1200 یورو خرجت هست البته این شامل تفریحات انچنانی و هر هفته رستوران و ورزش و نمیدونم سیگار مشروب نمیشه من یه چیز نرمالی گفتم که مثلا یه اتاق معمولی قابل زندگی داشته باشی با مصرف متعادل اب برق گاز و اینا با این پول میشه نرمال زندگی کرد. حالاحساب کن ببین میرسه برا چهار سال یا خیر که فکر کنم پول شما زیادم هست ومیرسه

اگه تجربی هستی و درسخونی برو روسیه. اونجا راحت‌تر میتونی مدرک بگیری و مورد تاییدم هست. فکر کنم خرجتم کمتر میشه تا اروپای غربی و آمریکا.

البته اگه قصدت اینه دیگه برنگردی اون بحثش جداست، بری کشور دیگه غیر از روسیه بهتره

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز