2777
2789
عنوان

ازدواج کنید🫠🤍🫡

| مشاهده متن کامل بحث + 2127 بازدید | 96 پست
خانوم محترم منظورشون این بود که تنهایی رو با آدم درست به پایان برسونیدشما ازدواج میکنید چیکار میکنید ...

بیخیال دختر اینجا حتما باید اتم بشکافی واسه تاپیک زدن😅😅

قوی باش، تو نقش اول قصه ی خودتی...! :))️ 

بعضیاتون چقدر انرژی منفی ایدتا تو هر تاپیکی تو ذوق یکی نزنید روزتون شب نمیشه

اینا تاپیک خیانت دوست دارند و خاله زنک بازی

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا اوایلشه

همه اوایل  عاشق معشوقن😂😂

حالا اشکش مانده😂🤧

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
چطوری با هم آشنا شدین؟منم دلم میخواد ازدواج کنم ولی مورد خوب نیس

فامیل دورمون هست

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

چرا نمیفهمید موضوع باز شدن در نیست و منظور نامزد اسی چیز دیگه ای بودهعالی هستین

چونکه......😂😂😂😂

ازدواجتون فامیلیه؟

تقریبا

ولی اول دوست شدیم 

راستش تاپیکات و طرز فکرت و کلا فازت حکم ملین داره برام:/ولی چشم عباس اقا😑

حکم چی؟؟؟؟

منم تا همسرم نیاد خونه خوابربه چشمم نمیاد صدای ماشینش میاد در رو باز می کنم و چایی و غدا و .. خیلی و ...

افرین بالاخره یکی گرفت من چی میگم

خانوم محترم منظورشون این بود که تنهایی رو با آدم درست به پایان برسونیدشما ازدواج میکنید چیکار میکنید ...

قطعا دلایل و هدف های محکم تری جز باز کردن در داریم برای ازدواج 

درضمن این عنوان تاپیک که ازدواج کنید این همه چالش ایجاد کرد 

بیخیال دختر اینجا حتما باید اتم بشکافی واسه تاپیک زدن😅😅

من نمیدونم چرا اینجورین 

از خوشبختی بگی

میزنن تو سرت 

از ید بختی بگی میزنن تو سرت

قطعا دلایل و هدف های محکم تری جز باز کردن در داریم برای ازدواج درضمن این عنوان تاپیک که ازدواج کنید ...

بحث باز کردن در نیست

😂😂😂😂😂

بقیه هم می فهمن ولی به روی خودسون نمیارن عزیزم😅

افرین دقیقا❤️❤️

نبست خودشون با همسرشون تحقیقات علمی انجام میدن