دنا_ مدیر عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 8667 عنوان ازدواج کنید🫠🤍🫡 | مشاهده متن کامل بحث + 2127 بازدید | 96 پست امروز قشنگ ترین حرفو از،نامزدم شنیدم رفته بودیم خونمون بشوریم و تمیزش کنیمرفت یه سری وسیله بخره وقتی برگشت گفت چقد خوبه که وقتی آدم در میزنه یکی دررو براش باز کنه یکی منتظرش،باشه تو خونه🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹 یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘 1404/01/07 | 20:01 23 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانهصدراوسوگل عضویت: 1403/07/29 تعداد پست: 2554 خانوم محترم منظورشون این بود که تنهایی رو با آدم درست به پایان برسونیدشما ازدواج میکنید چیکار میکنید ... بیخیال دختر اینجا حتما باید اتم بشکافی واسه تاپیک زدن😅😅 قوی باش، تو نقش اول قصه ی خودتی...! :))️
دنا_ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 8667 بعضیاتون چقدر انرژی منفی ایدتا تو هر تاپیکی تو ذوق یکی نزنید روزتون شب نمیشه اینا تاپیک خیانت دوست دارند و خاله زنک بازی یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘
_galadriel_ عضویت: 1402/08/14 تعداد پست: 5948 حالا اوایلشههمه اوایل عاشق معشوقن😂😂حالا اشکش مانده😂🤧 در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجهای ندارد...
دنا_ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 8667 چطوری با هم آشنا شدین؟منم دلم میخواد ازدواج کنم ولی مورد خوب نیس فامیل دورمون هست یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘
دنا_ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 8667 چرا نمیفهمید موضوع باز شدن در نیست و منظور نامزد اسی چیز دیگه ای بودهعالی هستین چونکه......😂😂😂😂 یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘
دنا_ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 8667 ازدواجتون فامیلیه؟ تقریباولی اول دوست شدیم یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘
آرنت عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 6153 تقریباولی اول دوست شدیم خوشبخت بشی الهیمن به شخصه متنفرم از ازدواج فامیلی
دنا_ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 8667 راستش تاپیکات و طرز فکرت و کلا فازت حکم ملین داره برام:/ولی چشم عباس اقا😑 حکم چی؟؟؟؟ یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘
دنا_ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 8667 منم تا همسرم نیاد خونه خوابربه چشمم نمیاد صدای ماشینش میاد در رو باز می کنم و چایی و غدا و .. خیلی و ... افرین بالاخره یکی گرفت من چی میگم یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘
smug عضویت: 1400/06/21 تعداد پست: 23666 خانوم محترم منظورشون این بود که تنهایی رو با آدم درست به پایان برسونیدشما ازدواج میکنید چیکار میکنید ... قطعا دلایل و هدف های محکم تری جز باز کردن در داریم برای ازدواج درضمن این عنوان تاپیک که ازدواج کنید این همه چالش ایجاد کرد
دنا_ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 8667 بیخیال دختر اینجا حتما باید اتم بشکافی واسه تاپیک زدن😅😅 من نمیدونم چرا اینجورین از خوشبختی بگیمیزنن تو سرت از ید بختی بگی میزنن تو سرت یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘
دنا_ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 8667 قطعا دلایل و هدف های محکم تری جز باز کردن در داریم برای ازدواج درضمن این عنوان تاپیک که ازدواج کنید ... بحث باز کردن در نیست😂😂😂😂😂 یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘
taranehkhoshbahkty عضویت: 1401/09/29 تعداد پست: 6882 افرین بالاخره یکی گرفت من چی میگم بقیه هم می فهمن ولی به روی خودسون نمیارن عزیزم😅
دنا_ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 8667 بقیه هم می فهمن ولی به روی خودسون نمیارن عزیزم😅 افرین دقیقا❤️❤️نبست خودشون با همسرشون تحقیقات علمی انجام میدن یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘