دنا_ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 8667 عنوان ازدواج کنید🫠🤍🫡 2127 بازدید | 96 پست امروز قشنگ ترین حرفو از،نامزدم شنیدم رفته بودیم خونمون بشوریم و تمیزش کنیمرفت یه سری وسیله بخره وقتی برگشت گفت چقد خوبه که وقتی آدم در میزنه یکی دررو براش باز کنه یکی منتظرش،باشه تو خونه🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹 یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘 1404/01/07 | 20:01 23 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماه_زرشکی عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 3999 به همین دلیل ازدواج کنید درا براتون باز کنند😁😂 کاربر جدید نیستم... :)
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 دعا کنید منم با ادم درست تجربش کنم🙂😊 اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
دنا_ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 8667 خیلی در برابر ازدواج مقاومت داشتتنها خواستگاری هم که امد خواستگاری من بود یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘
حورا_خانم عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 3120 عزیزممممم ماشالا بمونید برا هم از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند،من چنانم که محال است کسی درک کند...!
mahor_ عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 1156 کاش ماهم برسیم ب اون مرحله🥲 من قوی نبودم، صبور هم نبودم، مجبور بودم. اجبار ازت یه آدم دیگه میسازه❤️🩹 "سال تولدم اشتباه ثبت شده"
حورا_خانم عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 3120 دعا کنید منم با ادم درست تجربش کنم🙂😊 انشالله 😍😍 از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند،من چنانم که محال است کسی درک کند...!
دنا_ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 8667 چه دلیل قانع کننده ای ته حرفش منظورش این بودکه تنهایی با یه آدم به پایان برسه یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘
negarinnnnnnnnnn عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 3451 ان شاالله همه با آدم درست تجربه ش کنن شما هم همیشه خوشبخت و در کنار هم باشید 🌺
فرشته_مغرور عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 3271 خوشبخت بمونی قشنگم یه لحظه صبر کن لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم حالا ادامه بده :)💓🌱
مامانهصدراوسوگل عضویت: 1403/07/29 تعداد پست: 2520 اوی خدا😍😍چه ذوقی کردم یاده دوران نامزدی خودمون افتادم😘عشقتون پایدار عزیزم قوی باش، تو نقش اول قصه ی خودتی...! :))️