من با یکی از فامیلای نزدیکمون در ارتباطم و قراره ازدواج کنیم هنوز خواستگاری رسمی نیومدن بخاطر فوت یکی از اشناها ولی همه در جریانن.. این آقا خودش گفته ک منو میخواد ب همه م گفته ب خودمم همینطور. اونا یه شهر دیگه ن .مشکلی که هست اینه که هنوزم با دخترا در ارتباطه(قبل از منم زیاد بوده ) حالا نمیدونم در چه حده ولی استوری میذاره صدای دخترا تو فیلم هست منم هاید میکنه من با پیج فیک میبینم . دوستش دارم ولی دو دلم نمیدونم چیکار کنم اصلا چجوری به روش بیارم دارم از درون میترکم ولی نمیدونم باید چه رفتاری داشته باشم چجوری بهش بگم ... خواهرانه راهنمائیم کنین😭
اره یبار انکار کرد منم باورم شد این منو برا ازدواج و زندگی مشترک میخواد ولی فعلا منو خوابونده تو آب ...
راستش اصلا بهش اعتمادی نیست وقتی به تو قول داده و باهات هس داری دختر بازی میکنه پس بعد ازدواجتون کردین چی؟ اگه اراده ترک داشت وقتی میخواد باهات ازدواج کنه ترک میکرد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ولی یه آدم تا خودش نخواد هیچی نمیتونه تغییرش بده:)
میدونم اینو ...
فکرش ولم نمیکنه همش با خودم کلنجار میرم نمیدونم چه کاری درسته چه کاری غلط دلم میخواد بشینم باهاش حرف بزنم تو چشاش نگا کنم حقیقت ماجرارو بفهمم ولی دوریم از هم اون مشهده من تهران ... تنها راه ارتباطیمون چت کردنه