2777
2789
عنوان

نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 99 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب الان چطوری بهش بگم ؟ مثلا بگم از کجا میدونم دختر بازی میکنه

اینجوری که بگی دعوا میشه اونم بدجور

اروم اروم جلو برو با محبت کردن ازش حرف بکش با چتو اینام فک نکنم نتیجه ای حاصل شه 

راستش دلم یجوری شد از ارتباط شما اون شما رو هاید میکنه و از طرفی شمام با پیج فیک دنبالشی 

اولین بنای یه رابطه اعتماده گلم

ببین من با پسر خالم از بچگی خیلی نزدیکیم باهم خیلی رفیقیم و از همچیه هم خبر داریم اونم مشکل دوس پسر تورو داره خیلی دختر بازه

عاشق ی دختری شده بود دختره واقعن همچی تموم بود انقد به دختر بازیاش ادامه داد ک دختره گذاشت رفت 

خودشم میخواست کنار بذاره ها ولی نمیتونست

اینجوری که بگی دعوا میشه اونم بدجوراروم اروم جلو برو با محبت کردن ازش حرف بکش با چتو اینام فک نکنم ن ...

نمیدونم تو زندگیم تقاص چیو دارم پس میدم که از هیچی شانس نیاوردم 

از هم دوریم فقط چت میکنیم 

فقط نمیدونم چطور باید راجع به این موضوع باهاش حرف بزنم و به روش بیارم

نمیدونم تو زندگیم تقاص چیو دارم پس میدم که از هیچی شانس نیاوردم از هم دوریم فقط چت میکنیم فقط نمیدون ...

نا شکری نکن گلم

همه ادما یه ستاره تو  آسمون خدا دارن:)

کار سخت تر شد چون با چت حرفایی که گفته میشه واقعی نیست دیدن احساس یه نفر از چهرش و تن صداش کار رو راحت تر میکرد..

پس که اینطور والا ذهنم جایی قد نمیده بزار فک کنم

اره یبار انکار کرد منم باورم شد 

این منو برا ازدواج و زندگی مشترک میخواد ولی فعلا منو خوابونده تو آب نمک بره کیف و حال کنه تا بعد که بیاد سراغ من

اینجور آدما خودشون خبر دارن کارشون اشتباهه پس اگه میخواست خودشو جمع و جور کنه قبل اینکه تو ازش بخوای این کارو میکرد

نهایتا بخاطر حرف تو یخورده محتاط تر عمل میکنه ولی به کاراش ادامه میده باز

ماهم تو همین وضعیتیم...

ده بار کات کردن و آشتی کردن انقد عاشق دختره بود ک زنگ میزد به من گریه میکرد وقتی کات میکردن

حتی الانم حرفش بیاد گریه اش میگیره ولی با این حال بازم دست از کاراش برنداشت