2777
2789
عنوان

فقط منم ک از گربه ها بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1684 بازدید | 100 پست
گ و ه نخور بابا ت ا پ ا ل هب تو چ تو گ و ه خ و ر م یگ ر ب ه پرست ل ج نتو قران هم اومد بعضی گربه اا ش ...

پیامبرخودش گفته گربه نگه داشتن توخونه برکت میاره شما میگی بده .عجب

هرچه درفهم توآید،آن بود مفهوم تو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گ و ه نخور بابا ت ا پ ا ل هب تو چ تو گ و ه خ و ر م یگ ر ب ه پرست ل ج نتو قران هم اومد بعضی گربه اا ش ...

😐😐😐

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

استارتر نظرت رو برای خودت نگه دار 

اونم تو فضای عمومی که هرکی عقیده شخصی داره بیان نکن 

که اخرم شخصیت گوهربارت رو نشون بدی 🥰

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

من از سگ بدم میاد چون نجسه چجوری بعضیا میبرن تو خونه زندگیشون باز گربه نجس نیس

گربه تا فیهاخالدونش تو سطل آشغاله نجس نیست

به بعضی تاپیکام فقط باید گفت عجب🤔🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐😐😐🤔😐😐🤔
میگن طرف گربه صفته بعنی سیرنمیشه هرچی میدی باز طلبکاره

قدیمیا خیلی چیزا می گفتن ولی اشتباه بود.ما انسان ها هم طمع کاریم .طمع تو وجود اکثر موجودات هست .بعدشم من هم سگ‌داشتم هم‌گربه .وقتی سیر بشن لب ب غذا نمیزنن .ولی کم آدم دیدیم دزدی کرده میلیاردها تومن بازم سیر نشده؟ و بازم دزدی کرده .بلانسبت شما و استارتر و این جمع البته

عزیزم شما که اهل تدین و مطالعه قرآنی بفرما کدوم ایه همچین چیزی اومده که بریم بخونیمش

استارتر تاپیکتو ببند یه مشت عقده ای ریختن نمیفهم سایت تبادل نظر هرکس هرچی میخواد میتونه بگه 

بدخواه زیاد دارم اینجا ولی طرفدارا بیشترن. به قران کاربر مرد نیستم تروخدا انقدر نگین . ده بار عکس خودمو گذاشتم . من عاشق مهدی احمدوند هستم در اینده زنش میشم به قانون جذب ایمان دارم . پروفایلم عشق زندگیم مهدی احمدوند هستش. ۱۲ مرداد سال ۱۴۰۴ از این سایت میرم . برنخواهم گشت

کدوم آیه اومده؟ میشه آیه و بطور دقیق بگی ؟ هیچ‌جای قرآن نیمده حیوونی ک آفریدم فلان و بهمان. گربه ها ...

دیقا اتفاقا گربه خیلیم خوبه میگن روایت داریم ک برکت میاره تو هرخونه باش و نباید اذیتش کرد

نمدونم این جملات رو از کجاشون درمیارن میچسبونن ب قرآن😐

...