2777
2789

دیشب کلی لباس کهنه یا حتی بلااستفاده داشتم که همشون انداختم دور.نیازمند نمیشماسم تا کردم گذاشتم دم کوچه هر کی خواست ببره.

البته لباس زیر هم کلی داشتم ک نمیخاستمشون کهنه بود دون دون شده بودن اونارم انداختم نفسم در اومد واقعا

خیلی خوبه حسم

گفتم با شما در میون بزارم حسمو

راستی شما چند روز یا ماه شورت هاتون دور میندازین

من چون خونم اپارتمانیه و نور نداره ۳ یا ۴ ماه ی بار

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  

بله درواقع انرژی منفی رو از خودتون دور کردید

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من لباس زیر سالی سه چهار مرتبه عوض میکنم خیلی حساسم رو بهداشت این نواحی😂

اما لباس رو سالی یکبار بعضاً پولم کافی نباشه دوسال یکبار میگیرم، هر بارم چیزی بلااستفاده باشه میندازم دور اما قابل استفاده باشه می بخشم

عزیزم چرا نفرین میکنی الکی؟‌ تاپبک شما که ممنوع نیست منظورم اون اقایون انلاینی هستند که چراغ خاموش تو تاپکتون هستند و حضورشون ممنوعه و نی نی یار ببینه تعلیقشون میکنه. الان چه ربطی به شما داشت که نفرین میکنی؟

تاپیکتونو قفل کردین اینجا جوابتونو دادم، 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃