2777
2789

باشوهری ک همه چیو خیلیی راحت دروغ میگه باید چیکار کرد همش خودم اصلا دروغگو نیستم اما میگم کسایی ک دروغ میگن چقدر مخاطب احمق فرض میکنن ک دروغ میگن بنظرتون این فکر کن ربطی داره یا خیر؟

خسته شدم واقعا من خط قرمزم دروغ بود بهش گفتم از اول حتی خطا کردی راستشو بگو بهم ولی دروغ نگو الان هرکار میخواد میکنه دروغ میگه و من الان ب همه چیزش مشکوک شدم بهش اعتماد دارم و دروغ اش در حد مهمونی و سیگار اما دروغ آدمو بی اعتماد میکنه من الان ب همه چیز مشکوک شدم هرچیم باهاش حرف میزنم قول میده اما فایده نداره 

توام بهش دروغ های واضح بگو 

ینی ی جوری ک متوجه یشه داری دروغ میگی 

شاید ب خودش اومد

متاهل 🎀در انتظار اینکه خدا تو دلم یه نی نی خوشگل بکاره(الهی همه منتظرا مامان بشن)💛 خدایا شکرت که هوامو داری و کمکم میکنی خاطرات بد رو فراموش کنمشهید ابراهیم هادی}💚 الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💕✨️

توام بهش دروغ های واضح بگو ینی ی جوری ک متوجه یشه داری دروغ میگی شاید ب خودش اومد

جالبه تو ذهن خودش سناریو ساخته بود یبار ک من خیانت میکنم علتشم این بود اینجا بودم داشتم تایپ می‌کرد از دور دید گفت داری خیانت میکنی😐نفهمیدم شوخی یا جدی

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

جالبه تو ذهن خودش سناریو ساخته بود یبار ک من خیانت میکنم علتشم این بود اینجا بودم داشتم تایپ می‌کرد ...

😂😑دیوانس

متاهل 🎀در انتظار اینکه خدا تو دلم یه نی نی خوشگل بکاره(الهی همه منتظرا مامان بشن)💛 خدایا شکرت که هوامو داری و کمکم میکنی خاطرات بد رو فراموش کنمشهید ابراهیم هادی}💚 الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💕✨️

اینم بگم من چیزی ندارم دروغ بگم مثلا چیو دروغ بگم بنظرت؟ همش تو خونه هستم

مثلا میپرسه امروز چ خبر کی زنگ زد 

بگو فلانی زنگ زد ... 

الکی بگو فلان جا رفتم 😂نمیدونم

مثلا میپرسه امروز چ خبر کی زنگ زد بگو فلانی زنگ زد ... الکی بگو فلان جا رفتم 😂نمیدونم

اون چون بهم مطمعن واکنش نمیده مثلا بگم با دوستام رفتم بیرون هیچی نمیگه درحالی ک تو خونه نشستم😂😂

منم همین مشکل دارم نمی‌دونم باید چکار کنم باهاش

بیا درد و دل کنیم باهم بخدا خودشون باعث میشن ما شکاک بشیم من دروغ خط قرمزم بود اما الان میبینم هیچ حرف راستی نداره هرکار دوس داره میکنه و دروغ میگه تازه مدرکم بذا م جلوش قبول نمیکنه آخر مارم ی عیب میچسبونن ب من

بیا درد و دل کنیم باهم بخدا خودشون باعث میشن ما شکاک بشیم من دروغ خط قرمزم بود اما الان میبینم هیچ ح ...

وای دقیقااا من موچ شو با یکی گرفته بودم با مدرک حرف میزدم می‌گفت نه من این نیستم بش گفتم بابا تو گردن بگیر چرا حاضر نیستی کاری ک کردی و گردن بگیری قبول نمی‌کرد دیگ کلافه میشدم بخدا آدم ی صبری داره حداقل گردن بگیرن خیلی بهتره تا اینکه بزنن زیرش بش میگفتم بابا تو گردن بگیر من کاری ندارم میگمش همیشه راست بگو بزار عصبی بشم ولی دروغ تحویلم نده ولی بازم دروغ میگه همش

یه چیزی بهت میگم 

شوهر من دروغگو درجه ۱

سیگارم میکشه

با خانواده اشم بیشتر حال میکنه تا من

فقط تا زمانی ک ارامش منو بخطر نندازه اوکیه 

آیا میخاد خودکشی کنه ببخشیدااا ولی بتوچه !

بیخیال و بی عار باش تا زمانی ک خود خوری کنی تنها خودت اسیب میبینی.

بذار اینقدر دروغ بگه عزیزم تو چرا حرص بخوری من بعد چیزی نپرس ک دروغ نشنوی

وای دقیقااا من موچ شو با یکی گرفته بودم با مدرک حرف میزدم می‌گفت نه من این نیستم بش گفتم بابا تو گرد ...

دقیقااا اینم همییین من با مدرک ینی تو جیبش ماری پیدا کردم میگفت مال من نیست دقیقا و تازه دست پیش میگیرن م تو شکاکی مریضی روانی و فلاااان

یه چیزی بهت میگم شوهر من دروغگو درجه ۱سیگارم میکشهبا خانواده اشم بیشتر حال میکنه تا منفقط تا زمانی ک ...

مشکل اینه ک چهار چوب نداره اگه جمعش نکنم نترسه خیای زیاده روی میکنه مثلا سیگار میشه مواد

وءووو

مثلا گردش با دوستاش شده.. 

ببین یه جمع ک دختر پسر قاطی هست یواشکی درحالی ک همش جلو من نقش بازی می‌کرد ک نمیرم ولی رفته تاپیکام ببین این خیلی منو آتیش زد چون حتی نمیزاره مسی ی تار موی منو ببینه

یه چیزی بهت میگم شوهر من دروغگو درجه ۱سیگارم میکشهبا خانواده اشم بیشتر حال میکنه تا منفقط تا زمانی ک ...

حرفتو قبول دارم ولی چ دلیل داره میره باشگاه دروغ بگه خب منکه از خدامه بره باشگاه همیشه هم تشویق‌ کردم