2777
2789
عنوان

دروغگووووو❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥💢💢💢💢

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 29 پست
مشکل اینه ک چهار چوب نداره اگه جمعش نکنم نترسه خیای زیاده روی میکنه مثلا سیگار میشه موادوءووومثلا گر ...

اینکه زنا تلاش کنن ک مرد هرز نره کار برعکس طبیعته ... اون ذاتش هرچی باشه تغییرش نمیتونی بدی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توام بهش دروغ های واضح بگو ینی ی جوری ک متوجه یشه داری دروغ میگی شاید ب خودش اومد

خدایی این راه حله ک میدی

اون بذر بی اعتمادی رو میپاشه اینم قشنگ آب بده فاتحه زندگی رو بخونه بره....

بگرد تو رفتاراتببین کجا بهت راستشو گفته واکنش بدی نشون دادی ک حالا اینجوری میکنه

ببین این حرف برا بچه صدق میکنه و اینکه من همه خط قرمزامو زیر پام گذاشتم ک فقط ازش دروغ نشنوم اما دیدم هرجی من شل میگیرم اون بدتر میکنه و بدترین قسمت این بود که کاملا دست پیش می‌گرفت منو مقصر می‌کرد تا اینکه یکم خط قرمزامو پر رنگ کردم.. ببین خلاصه ذاتش اینه ولی من باااید درستش کنم هر جور شده باید ادبش کنم حالا امشب براش دارم منتظرم بیاد😐بسه هرچی کوتاه اومدم0

حرفتو قبول دارم ولی چ دلیل داره میره باشگاه دروغ بگه خب منکه از خدامه بره باشگاه همیشه هم تشویق‌ کرد ...

شاید فکرای خودشو داره شوهر من چیزی برا خودش میخره تا مدتی تو ماشینش قایم میکنه شاید چون میخواد برای من نخره! من حتی خرید عید هم نبرده ولی اهمیت چندانی برام نداره اون خسیسیش میاد و خصلتشه منم کاریش ندارم اما خجالت هم میکشه ازین خصلتش . دروغاشون دلیل داره مربوط ب خصلت خودشونه بما ربطی نداره ... پس نباید ناراحت شیم .

عزیزم زندگی مثل یه چشمک زدنه همونقدر بی جون و کوتاه بذار ادم بده این زندگی کوتاه ما نباشیم 🌈

شاید فکرای خودشو داره شوهر من چیزی برا خودش میخره تا مدتی تو ماشینش قایم میکنه شاید چون میخواد برای ...

خب نمیشه آخه دروغ الکی نیست رفته پارتی بدون من 

ک کاملا برعکس بود نمیذاشت من حتی اسمشم بیارم الان فهمیدم چیکار کنم

پارتی مختلط؟؟ تو قبلا باهاش رفتی که الان بدون تو رفته؟؟؟

ن من کلا تاحالا نرفتم این جور جاها بشدت چشم و گوش بسته بودم الانم خیلی روم. حساسه مثلا من شالم بیوفته زود عصبی میشه اما خودش همچین جایی رفته

یبار گفتم چرا اینجوری گفت اسلام گفته و شرع گفته زن باید حجاب داشته باشه گفتم پس همون. قرآن واسلام گفته مرد نباید شرط بندی کنه و مشروب بخوره خندید گفت اینارو من فقط برای تو میگم منم میکنم اشتباه اما میکنم

ببین قول داده بود شرط بندی

گیم نت

باشگاه زیاد از حد

رفیق بازی 

و هم شوور ور کارای چیپ این مدلیه ک از سنش گذشته

فک کن میرن گیم نت میگم خب بقیه برن تو نباید بری اصلا فایده نداره جالبه یبار گفتم پسر خودت همین کارارو کنه قبول میکنی گفت ن میزنم پس گردنش

کسی ک از اول این بوده تغییر نمیکنه عزیزم

چرااا من عوضش میکنم

هرچی میخواد بزنه به خریت و نفهمی باااید عوض بشه چون در غیر این صورت من عوض میشم ک از عوض شدن خودم. میترسم چون هرچی الان خوبم برعکسش میشم

فعلا تگ آرم زورم میزنم تا جایی ک حدشه اون عوض شه

چرااا من عوضش میکنمهرچی میخواد بزنه به خریت و نفهمی باااید عوض بشه چون در غیر این صورت من عوض میشم ک ...

خودت عوض شو عزیزم اون عوض نمیشه 

من یه ضربه هایی خوردم فهمیدم هیچکس تغییر نمیکنه اگرم بکنه دروغه ... من خودم تغییر دادم اما ظاهرو باطنم باهم نمیخونه من بظاهر به یکی سلام میدم اما باطنا کینه دارم ازش ... عزیزم اگه ظاهرو باطنش یکی بمونه خوبه ولی بترس از تغییری ک باطنشو تغییر نده

خودت عوض شو عزیزم اون عوض نمیشه من یه ضربه هایی خوردم فهمیدم هیچکس تغییر نمیکنه اگرم بکنه دروغه ... ...

دقیقا منم از همین میترسم

خودم ظاهروباطنم یکیه 

من ذاتن اینجوری نیستم اما اگه اون خوب نشه میشم یا آدم بد ک ب گوه خوردن بیوفته و شک تو جونش روانی‌ کنه