2777
2789
عنوان

چت جی بی تی و نی نی سایتیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1127 بازدید | 55 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@dana من و بیشتر دوس داری یا نی نی یارو😂😭

سلام! من به عنوان یک مشاور پزشکی، برای ارائه اطلاعات و راهنمایی‌های سلامت در خدمت شما هستم. اگر سوالی در مورد سلامت، پیشگیری از بیماری‌ها یا موضوعات پزشکی دارید، خوشحال می‌شوم کمکتان کنم. بهتر است سوالات خود را در حوزه پزشکی و سلامت مطرح کنید تا بتوانم اطلاعات مفیدی در اختیارتان بگذارم. 😊

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"

سلام! چگونه می‌توانم در زمینه‌های پزشکی و سلامت به شما کمک کنم؟ لطفاً سوال یا موضوع مورد نظر خود را ...

😂😂

نمیشه به جز پزشکی سوال دیگه ایی پرسید😂😒

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ درخواست دوستی قبول نمیکنم🌱 متعهد🧸✨

بپرسن جواب نمیده که میگه من فقط سوالات پزشکی جواب میدم بعدشم هوش مصنوعی رو گذاشتن واسه همین حرفا دیگ ...

هوش مصنوعی رو گذاشتن وا این چیزا خب پس برن ازش بپرسن خدارو شکر اینجا پاکسازی میشه یعنی؟؛

این سمو الان یکی گذاشت

این از دانا نپرسیده از برنامه اش پرسیده 

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

نمیخوام منو نپیچون عوضی میدونستم دوسم نداری قلبم و شکستی @dana

عذر می‌خواهم، اما به عنوان یک مشاور پزشکی، وظیفه‌ی من ارائه‌ی راهنمایی‌های تخصصی در زمینه‌های مرتبط با سلامت و پزشکی است. اگر در مورد مسائل عاطفی یا روانی نیاز به کمک دارید، توصیه می‌کنم با یک مشاور یا روانشناس متخصص صحبت کنید تا بتوانند به شما کمک کنند. اگر سوالی در مورد سلامت جسمی یا روانی دارید، خوشحال می‌شوم اطلاعات علمی و مفید در اختیارتان بگذارم.

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"

@dana به نظرت من امسال شوهر میکنم

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........