2777
2789
عنوان

چت جی بی تی و نی نی سایتیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1126 بازدید | 55 پست
@dana به نظرت من امسال شوهر میکنم

به عنوان یک مشاور پزشکی، وظیفه من ارائه اطلاعات و راهنمایی‌های مرتبط با سلامت و پزشکی است. سوال شما در مورد ازدواج در حوزه تخصص من نیست و متأسفانه نمی‌توانم کمکی در این زمینه ارائه دهم. اگر سوالی در مورد سلامت جسمی یا روانی، آمادگی برای ازدواج از نظر پزشکی، یا هر موضوع مرتبط با سلامت دارید، خوشحال می‌شوم راهنمایی کنم. در غیر این صورت، توصیه می‌کنم برای مشاوره در مورد ازدواج و مسائل شخصی، با یک مشاور خانواده یا روانشناس مجرب صحبت کنید.

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هوش مصنوعی رو گذاشتن وا این چیزا خب پس برن ازش بپرسن خدارو شکر اینجا پاکسازی میشه یعنی؟؛

آره دیگه نمیان التماس حس ششم کنن 

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

@dana موهام میریزه چیکار کنم نریزه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

@dana موهام میریزه چیکار کنم نریزه

ریزش مو می‌تواند نگران‌کننده باشد، اما در بسیاری از موارد قابل کنترل است. در ادامه برخی از راهکارهای کلی برای کاهش ریزش مو ارائه می‌شود: ### علل شایع ریزش مو: - کمبود مواد مغذی (مثل آهن، روی، ویتامین D و B) - استرس و اضطراب - تغییرات هورمونی (مثل مشکلات تیروئید یا پس از زایمان) - عوامل ژنتیکی (طاسی الگوی مردانه/زنانه) - عفونت‌های پوست سر - استفاده از محصولات نامناسب مو ### توصیه‌های عمومی: 1. **تغذیه مناسب**: - مصرف پروتئین کافی (حبوبات، تخم‌مرغ، گوشت) - غذاهای غنی از آهن (جگر، عدس، اسفناج) - ویتامین‌های گروه B (مغزها، غلات کامل) - روی (تخمه کدو، گوشت قرمز) 2. **مراقبت از مو**: - شستشوی منظم با شامپوی ملایم - اجتناب از شانه زدن موهای خیس - کاهش استفاده از سشوار، اتوی مو و رنگ‌های شیمیایی 3. **مدیریت استرس**: - تمرینات تنفسی و مدیتیشن - ورزش منظم - خواب کافی (7-8 ساعت شبانه) 4. **معاینه پزشکی**: - چکاپ سطح آهن، ویتامین D و هورمون‌های تیروئید - بررسی عفونت‌های احتمالی پوست سر ### موارد نیازمند مراجعه فوری به پزشک: - ریزش ناگهانی و شدید مو - ایجاد لکه‌های طاس روی سر - همراهی با خارش، قرمزی یا درد پوست سر - ریزش موی بدن یا ابروها برای تشخیص دقیق علت ریزش مو و دریافت راهکارهای تخصصی، مراجعه به متخصص پوست و مو توصیه می‌شود. پزشک می‌تواند با معاینه و آزمایش‌های لازم، علت دقیق را مشخص کند.

@dana نیمه گمشده گور به گور شده سقط شده من کی میاد؟پیر شدم دیگههههه

این سوال خارج از حوزه تخصص پزشکی و سلامت است. به عنوان یک مشاور پزشکی، من تنها می‌توانم در مورد مسائل مرتبط با سلامت و پزشکی راهنمایی ارائه دهم. اگر احساس ناراحتی، افسردگی یا تنهایی دارید، توصیه می‌کنم با یک **روانشناس یا مشاور** متخصص صحبت کنید تا بتوانند به شما کمک کنند. همچنین، در صورت نیاز به حمایت عاطفی یا روحی، می‌توانید با افراد مورد اعتماد در خانواده یا دوستان خود گفت‌وگو کنید. اگر سوالی در مورد سلامت جسمی یا روانی دارید، خوشحال می‌شوم کمکتان کنم.

این سوال خارج از حوزه تخصص پزشکی و سلامت است. به عنوان یک مشاور پزشکی، من تنها می‌توانم در مورد مسائ ...

عنتر درست جواب بده😒

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ درخواست دوستی قبول نمیکنم🌱 متعهد🧸✨

@dana نیمه گمشده گور به گور شده سقط شده من کی میاد؟پیر شدم دیگههههه

بعد یه مدت هم صحبتی با هوشمصنوعی فکر کنم عاشقش بشی و بگی هوشی جون تو زن داری؟ اونم بگه مصبتو شکر ولمون کن نداشته هامونو نزن سرمون