2777
2789

خسته نباشی من از دوماهگی تا پنج ماه ونیم روزی چهار بار بالا میوردم تو تو ۹هفته دنبال تموم شدنی

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هفته ۱۲ تا ۱۶ معمولا اوضاع بهتر میشه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
خسته نباشی من از دوماهگی تا پنج ماه ونیم روزی چهار بار بالا میوردم تو تو ۹هفته دنبال تموم شدنی

الان دوروزه جز چایی هیچی نخوردم خیلی لاغر شدم 

یه ماهه حالت تهوع دارم 

تا ماه پنج حالم بد باشه میمیرم کع🥲🥲

الان دوروزه جز چایی هیچی نخوردم خیلی لاغر شدم یه ماهه حالت تهوع دارم تا ماه پنج حالم بد باشه میمیرم ...

چرا خب؟ چایی که خوب نیست نباید زیاد کافئین مصرف کنی... بجاش کراکر، بیسکویت ترد، نان تست و کره بادام‌ زمینی، موز، نان و پنیر و گردو بخور لااقل

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
خیلی سخته خیلیییییییییی دلم میخواد مثل بقیه زنای باردار بشینم دو بشقاب‌برنج لخورم عز غذا لذت ببرم

درست میشه عزیزم تحمل کن منم باردارم هرروز یه علائم جدید دارم

الان دوروزه جز چایی هیچی نخوردم خیلی لاغر شدم یه ماهه حالت تهوع دارم تا ماه پنج حالم بد باشه میمیرم ...

نه دوراز جونت از خونه برو بیرون چیزی بخور من به خونمون ویار داشتم   هروی می‌خوردم بالا میاوردم میرفتم خونه کسی چیزی می‌تونستم بخورم 

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

خیلی سخته خیلیییییییییی دلم میخواد مثل بقیه زنای باردار بشینم دو بشقاب‌برنج لخورم عز غذا لذت ببرم

بارداری اوله ته ؟

هنوز باز تحمل کنی خیلی سخته من الان چهار ماه شدم دیگه راحت شدم 

وای خیلی خیلی تنبل شدم هیچ کاری نمی تونم غذا و اینا بخورم وسط غذا خوابم میاد 

معجزه شکر گزاری...