2777
2789

پسر هستم قضیه این بود منافذ کوچیک بودن مادرم گفت منم دارم و راست گفت از اون بهم ارث رسیده گفت چربیه زور بده درمیاد و من این کارو کردم و هی باز تر و باز تر شد الان چسب بینی لانبنا خریدم نزدیک سیصد شد پولش ولی کار خاصی نمیکنه واس کسایی خوبه که منافذشون کوچیکه چیکار کنم درمان شه یکمی هم موی خیلی ریز وقتی تحریک میکنم از یه سری منافذ میزنه بیرون ولی باید مثلا توجه کنم و توی آفتاب دیده میشه این موها 

استفاده از سرم نیاسینامید 

استفاده از ضدآفتاب موقع بیرون رفتن

شستشوی شبانه صورت 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید مرتب روتین پوستی داشته باشی

دو ماهی ی بار بری پاکسازی پوست

منم مشکلتو داشتم الان خیلی بهتر شده

یعنی اینجوری نیست ک یکی بگه این محصولو بگیر ی ماه بزن خوب میشی

مداوم هستن این منافذ اگه چربی پوستتو کنترل نکنی

از دوستام شنیدم کربوکسی تراپی خیلی خوبه ولی خودم انجام ندادم ک بهت پیشنهادش بدم همون روتینه برا من خیلی خوب بود

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

باید مرتب روتین پوستی داشته باشیدو ماهی ی بار بری پاکسازی پوستمنم مشکلتو داشتم الان خیلی بهتر شدهیعن ...

آخه خواهر من کی روم میشه برم تو کلینیک های زیبایی و بین اون همه خانم بگم‌کربوکسی تراپی کنید تازه خیلی هم هزینه این چیزا زیاده 

آخه خواهر من کی روم میشه برم تو کلینیک های زیبایی و بین اون همه خانم بگم‌کربوکسی تراپی کنید تازه خیل ...

نه تو ارایشگاها نیست

پیش دکتر پوست باید برید

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

یعنی چیزی هم نزنم بهش نه دیگه دست نمیزنم بهش

اونایی که گفتم رو استفاده کن 

راضی میشی 

ماهی دو بار هم لایه بردار بزن پوستت

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
لآیه بردار چیه

یه سری مواد داره که یه لایه نازک از پوست رو برمیداره تا پوست خودش رو بازسازی کنه