2777
2789

من شیافش و استفاده کردم هموروییدم دارم ..مدفوع سفت دیگه چاره ای نداری بزن خلاص شو..البته شما قرصش و بخور😁😂اول دفعت شاید سفت باشه شیافشم‌خوب بود چرب میشد

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب اول برای هموریید یکاری کن

داروخانه پماد انتی هموریید گیاهی رکتول رو بگیر ی چند نوبت استفاده کن.سوزش و درد و التهابشو میگیره.خیلی خوبه

بعد روغن زیتون و سبزیجات بخصوص کاهو زیاد بخور

الو انجیر خیس شده.و چیزهای ملین بخور ک موقع دفع فشار و درد کمتر باشه

شیاف یا قرص بیزاکودیل فقط کمک میکنه که دفع بشه

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
من شیافش و استفاده کردم هموروییدم دارم ..مدفوع سفت دیگه چاره ای نداری بزن خلاص شو..البته شما قرصش و ...

شیافشو زیاد استفاده کرده کردم خیلی زور زدم که زده بیرون 

خوب اول برای هموریید یکاری کنداروخانه پماد انتی هموریید گیاهی رکتول رو بگیر ی چند نوبت استفاده کن.سو ...

والا شربتم خوردم فایده نمیده پماد هیدرو کورتیزون میزنم شربت خوردم دفع نداشتم میخوام یکم رودم خالی شه بعد شیاف انتی هموروئید بزارم 

شیافشو زیاد استفاده کرده کردم خیلی زور زدم که زده بیرون

نباید اینقد شیاف استفاده کنی ..من فقط یکبار اونم واقعا مجبور بوده م تیکه تیکه وسفت بود خارج نمیشد  ..الانم واقعا مجبور نشم به هیچ عنوان از اینجور چیزها استفاده نمیکنم 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
نباید اینقد شیاف استفاده کنی ..من فقط یکبار اونم واقعا مجبور بوده م تیکه تیکه وسفت بود خارج نمیشد . ...

کلا دوبار استفاده کردم شیافو ابجی 

یدونه میخوام قرصشو بخورم رودم یکم پاک شه ملین شروع کنم یکم میترسم به خاطر معدمم من ورمم داده معدم هموروئیدم به خاطر معده صعیف گرفتم معدم صعیف هست هضم نمیشد غذا یبوست شدید همراه خونریزی داشتم بعد همورویید گرفتم اعصابم خورو کرد اونقددد زور زدماااا دردش وحشت ناک بوددد هنوزم از دسشویی رفتن میترسم موندم شیاف بزارم یا قرص بخورم نفخ دارم اصلا یه وضعی مدام کرم مبزنم میگم قرصو بخورم شاید نیازی به زور زدن نباشه 

خوب اول برای هموریید یکاری کنداروخانه پماد انتی هموریید گیاهی رکتول رو بگیر ی چند نوبت استفاده کن.سو ...

کلا دوبار استفاده کردم شیافو ابجی 

یدونه میخوام قرصشو بخورم رودم یکم پاک شه ملین شروع کنم یکم میترسم به خاطر معدمم من ورمم داده معدم هموروئیدم به خاطر معده صعیف گرفتم معدم صعیف هست هضم نمیشد غذا یبوست شدید همراه خونریزی داشتم بعد همورویید گرفتم اعصابم خورو کرد اونقددد زور زدماااا دردش وحشت ناک بوددد هنوزم از دسشویی رفتن میترسم موندم شیاف بزارم یا قرص بخورم نفخ دارم اصلا یه وضعی مدام کرم مبزنم میگم قرصو بخورم شاید نیازی به زور زدن نباشه 

کلا دوبار استفاده کردم شیافو ابجی یدونه میخوام قرصشو بخورم رودم یکم پاک شه ملین شروع کنم یکم میترسم ...

فرق نمیکنه الان دیگه یکیش و استفاده کن ..

کلا دوبار استفاده کردم شیافو ابجی یدونه میخوام قرصشو بخورم رودم یکم پاک شه ملین شروع کنم یکم میترسم ...

پودر پیدرولاکسم امتحان کن

خیلی جوابه مدفوع سفت رو شل میکنه.

ی روز درمیون ی ق غ داخل اب یا شیر بریز بخور

من حتی بچهام یبوس میشن میدم خوب میشن.دکتر گفت ضرری نداره.چون جذب خون نمیشه و همش دفع میشه

مادرم مشکل شما رو داره.الان سالهاست درگیره همینجور

مادرم شیاف بیزاکودیل میزاشت میگفت خیلی سوزش دارم

الان دیگه نمیزاره

مدام ملین میخوره.

برگ سنا و گل محمدی دم میکنه.تخم خاکشیر با اب ولرم و کاسنی صبحها میخوره.گلابی و هلو هم ملینه خیلی

پماد انتی هموریید باریج و پماد رکتول میزنه

ان شا الله زودتر خوب بشید

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
پودر پیدرولاکسم امتحان کنخیلی جوابه مدفوع سفت رو شل میکنه.ی روز درمیون ی ق غ داخل اب یا شیر بریز بخو ...

قربان شما من معدم مشکله دارو میخورم دارو هم تاثیر میزاره دیگه تحرک خوبی ندارم تعطیلاته ببین چون معدمم اذیته یکم به قرص و پودر اینا میترسم  طوری شه یکم استرس دارم مرسی از کمکت اجی خیلی ممنون من اسافاده نمیکنم از شیاف دوبار ابتفاده کردم تاحالا یکم تحرک بگیرم فک کنم رودم کار کنه یواش یواش میوه هام کیوی میخورم سیب میخورم انجیر اینام که هر روز به راهه