2777
2789
عنوان

دوستی و خیانت و پشیمونی و ازدواج

237 بازدید | 7 پست

سلام 

من چند ساله با پسری در ارتباطم که خب از لحاظ عاطفی خیلی کارا کرده برام اما کم کم متوجه شدم خیانت کرده و با دخترا چت میکنه بعد متوجه شدن من با اون خانم که همکارش هم بوده و دو ماه با هم بودن و مطلقه بوده قطع ارتباط میکنه بینشون چیزی نبوده و یک بار بیرون رفتن و بقیش فقط تماس و پیامک بوده و همه گروه ها و.. رو پاک میکنه و هر چی ازش میخوام انجام میده مثل انفالو کردن دخترا تو اینستا و خب وقتی نبود گوشیشو چک کردم چیزی نبود داخلش 

الان امده خواستگاری ۴ بار از سمت خانوادم رد شده به علت تفاوت قومی و فاصله طبقاتی خانواده ها  و محل زندگی اقا پسر که دوره اما گفته فرصت بدین میام نزدیک .اما خودش شاغله و دستش به دهنش میرسه 

منم امتحانش کردم و دیدم تحویل نگرفت و رد کرد

اما برای اینکه خانوادم تاییدش کنن باید ازش دفاع کنم و جلوی خانوادم وایسم اما دو دلم از طرفی دیگ اون اعتمادو بهش ندارم از طرفی دوسش دارم و واسم سنگینه ازش جدا بشم و واسه اونم سخته چون هیچوقت نذاشته الان چیکار کنم من یعنی بنظرتون پشیمونیش همیشگیه و من ازش دفاع کنم اخه من عاشقشم و میترسم بعدا پشیمون بشم و تو خونه یه نفر دیگه به اون فکر کنم😔

پشبمون میشی

کسی که خیانت میکنه رو بزار کنار

منم با بکی بودم۴ سال خیانت کرد اونم همه کار کرد اثبات کنه پشیمونه من انداختمش دور مثل اشغال 

بعدشم با شوهرم اشنا شدیم ی تار موهاش و به هیچکس نمیدم

هم موقعیت اجتماعی بهتر داشت هم دندون پزشک بود هم قیافه همه چی الان حس میکنم بار اوله عاشق شدم و قبلش سوتفاهم بوده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا بعضی زنای بیچاره اینجا خیانت دیدن ب خاطر بچه هاشون موندن اونوقت تو خیانت دیدی بازم میخوای زنش شی چون دوسش داری ،نمیدونی اگ دوباره خیانت کرد چون انتخاب خودت بوده دیگه حمایتی از طرف خانواده ک نمی‌بینی هیچ باید همش سرکوفتم بشنوی تازه اگر بچه بیاری روح و روان اونم عذاب میدی

همیشه پایان شب سیاه و تاریک ،سپیده دم است