سلام دوستان با همکار سمیم چیکار کنم؟
خودش کلا میاد حضور میزنه و میره بیرون.آخر وقت هم میاد خروج میزنه.حتی از حراست ب من زنگ زدند و گفتن این خانم با یه آقای مشکوک میاد و میره شما چیزی ندیدی با اینکه دیده بودم گفتم نه.چون اگه میگفتم دیدم مدام باید میرفتم حراست و برمیگشتم.این خانم متاهل هست و یه پسر بزرگ داره.علت اینکه حراست بهم زنگ زد اینه که فوق الهاده قانونمند هستم و یه جورایی مورد اعتماد کل سیستمم.مسئولم هم میدونه و هم بارها بهش گفتم.کل کاراش میفته گردن من.میام سرکار دارم درس میخونم ولی هیچ وقت بخاطر درسم کار ارباب رجوع رو حتی در حد ۱ دقیقه هم عقب ننداختم.از حراست ب این خانم گیر دادندفک کرده من گفتم و متاسفانه دنبال ایجاد دردسر واسه منه.حتی لباس سرکارم رو پر استامپ کرده بود ولی چون مدرک خیلی مستند نداشتم حتی ب روش نیاوردم و واسه من نتونم درس بخونم یه هفته مرخصی بودم اومده یه میز رو که تو اتاق جدا بود اونجا درس میخوندم فرستاده واحد دیگه نتونم حتی درس بخونم.حتی میخواستم جامو عوض کنم مسئولم استرس گرفت گفت نرو همه چی درست میشه.فوق العاده منظم هستم و چندتاواحد دیگه هم خود مسئول واحد ازم خواستن برم پیش اونا کار کنم و خودم برای کار تو اون واحدا پیش قدم نشدم،از بس مسئولیت پذیر و منظم هستم خودشون پیشنهاد دادن و حتی یکیشون گفت بیا هرجور خواستی برات شیفت میذارم فقط بیا ب واحدم نظم بده.