2777
2789
عنوان

همکار

270 بازدید | 19 پست

سلام دوستان با همکار سمیم چیکار کنم‌؟

خودش کلا میاد حضور میزنه و میره بیرون.آخر وقت هم میاد خروج میزنه.حتی از حراست ب من زنگ زدند و گفتن این خانم با یه آقای مشکوک میاد و میره شما چیزی ندیدی با اینکه دیده بودم گفتم نه.چون اگه میگفتم دیدم مدام باید میرفتم حراست و برمیگشتم.این خانم متاهل هست و یه پسر بزرگ داره.علت اینکه حراست بهم زنگ زد اینه که فوق الهاده قانونمند هستم و یه جورایی مورد اعتماد کل سیستمم.مسئولم هم میدونه و هم بارها بهش گفتم.کل کاراش میفته گردن من.میام سرکار دارم درس میخونم ولی هیچ وقت بخاطر درسم کار ارباب رجوع رو حتی در حد ۱ دقیقه هم عقب ننداختم.از حراست ب این خانم گیر دادندفک کرده من گفتم و متاسفانه دنبال ایجاد دردسر واسه منه.حتی لباس سرکارم رو پر استامپ کرده بود ولی چون مدرک خیلی مستند نداشتم حتی ب روش نیاوردم و واسه من نتونم درس بخونم یه هفته مرخصی بودم اومده یه میز رو که تو اتاق جدا بود اونجا درس میخوندم فرستاده واحد دیگه نتونم حتی درس بخونم.حتی میخواستم جامو عوض کنم مسئولم استرس گرفت گفت نرو همه چی درست میشه.فوق العاده منظم هستم و چندتاواحد دیگه هم خود مسئول واحد ازم خواستن برم پیش اونا کار کنم و خودم برای کار تو اون واحدا پیش قدم نشدم،از بس مسئولیت پذیر و منظم هستم خودشون پیشنهاد دادن و حتی یکیشون گفت بیا هرجور خواستی برات شیفت میذارم فقط بیا ب واحدم نظم بده.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متنت طولانی بودفقط اینو بهت بگم همکار دوست نمیشه، هزار بار از روش بنویسهمکار دشمن خونیته رقیبته، پر ...

کلا باهاش کاتم.ولی به همکارام گفته مگه اینجا جای درس خوندنه.هیچی نگفتم.فقط گفتم اگه گفت بگید خانم فلانی گفته بیا جواب این سوالتو از خودم بگیر.ولی جرات نداره ب خودم بگه.چون بگه میگم اینجا عزیز جای درس خوندن نیست جای جیم زدن و رسیدگی ب کارای متفرقه ی بیرونه.

متاسفانه چون دختر شهیده با وجود چندین پرونده حراستی،کاری بهش ندارن.

توهین ب خانواده شهدا نباشه ولی بخدا تو اداره ما چنین افرادی سود کردن.

کلا باهاش کاتم.ولی به همکارام گفته مگه اینجا جای درس خوندنه.هیچی نگفتم.فقط گفتم اگه گفت بگید خانم فل ...

اره همه جا اینجوریه

ولش کن حتی غیر مستقیم هم باهاش درگیر نشو

پشتشم هیج حرفی نزن انگار ک کلا نیست و وجود نداره

ازش فاصله بگیر نزار از کارات باخبر بشه

😘Thanks GOD 
کاش گقته بودی حداقل دلت نمیسوختاما وقتی نگفتی بالات حرف در میارن. بهش بگو برو پرس و جو کن اگه من‌گفت ...

چرا باید بهش این حرفو بگم فک کنه بالا دست منه.مگه کیه؟یه آدم کثیف که حتی رحمش ب بچه و همسرش نمیاد من که جای خود دارم.

کلا باهاش کاتم.ولی به همکارام گفته مگه اینجا جای درس خوندنه.هیچی نگفتم.فقط گفتم اگه گفت بگید خانم فل ...

همین الان دیر نشده

برو حراست بگو من نمیخواستم درگیر این ماجرا شم اون روز چیزی نگفتم ولی..... 

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍  

اره همه جا اینجوریهولش کن حتی غیر مستقیم هم باهاش درگیر نشوپشتشم هیج حرفی نزن انگار ک کلا نیست و وجو ...

اتفاقا یه همکارمون اومد گفت عید نوروزی آشتیتون بدم گفتم چنین کاری نکن من اینطوری راحت ترم.حتی گفت اون گفته من اصلا ب فلانی یعنی من فک نمیکنم منم خندیدم گفتم کسی که منو هیچ میبینه من نیست میبینمش عزیز.باعث افتخارمه که چنین کسی بهم فکر نمیکنه.

خب چرا پیش این سمی وایمیسی برو اون واحد خودتو نجات بده ک چیزی هم گردنت نباشه دیگه

میخواستم برم.درخواست هم دادم ولی باید یه نفر قبول میکرد بیاد پیش این بشر،هیچ کس حاضر نشد بیاد و البته مسئول منم باید قبول میکرد که من برم اونم برگمو امضا نکرد.درخواست سیستمی منو هم رد کرد.

اتفاقا یه همکارمون اومد گفت عید نوروزی آشتیتون بدم گفتم چنین کاری نکن من اینطوری راحت ترم.حتی گفت او ...

گفتم بهت حتی غیر مستقیم هم باهاش درگیر نشو

اصلا جواب اون همکار واسطه گر هم نمیدادی

یه همکار عقده ای من در نقش دلسوز اومد تر زد به کل سوابقم

با هیچکدوم حرف نزن

اگرم تونستی جابجا شو

😘Thanks GOD 
همین الان دیر نشدهبرو حراست بگو من نمیخواستم درگیر این ماجرا شم اون روز چیزی نگفتم ولی.....

کلا رفتن تو حراست هم الکیه.همونطور که گفتم مدرک علیه اون جمع میکنن ولی بی فایده است.آخرش کاری بهش ندارن.فقط آتیش بین و من و اون شعله ورتر میشه.

سلام شاغل بودن خانم اشتباه محضه

بزرگترین ضلمیه که خودش ميتونه درحق خودش انجام بده 

خودش بادست خودش خودشوپیروفرسوده وبی اعصاب میکنه 

آدم کمتر بخوره بپوشه ولی خونه باشه آرامش داشته باشه هم دیرتر پیر میشه هم عمرش طولانی 

فمنيسم ها برای تجارت خودشون زن را وارد عرصه کارکردند

دین اسلام وخدا گل گفت که خانم خانه داری وتربیت فرزند واستراحت ومرد هم وظیفه اش فقط پول درآوردن وخرج کردن برای زن وبچه اش هست