2777
2789
عنوان

بچم دیگه فرنی و حریره نمیخوره 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 24 پست
انواع سوپ درست کن

همین انواع رو نمی‌دونم چین ، مثلاً خودم ، مرغ یا گوشت رو میپزم بعد بهش جو دوسر پرک اضافه میکنم ، میشه مثل حلیم ، دیگه نمی‌دونم چی بدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا صبر کنیا با یه چیزی قاطی کن...و اینکه زرده رو حتما باید نرم کنید و بعد بدید بخورهبا شیر، با آب، ب ...

یعنی اول زرده رو بپزم بعد له کنم بهش کره اضافه کنم؟

سرلاک مواد نگهدارنده داره دکتر گفت خوب نیست

میتونی خونگی درست کنی

سنگک یا هر نون سبوس دار رو خشک کن، آسیاب کن، الک کن

میشه یه پودر نرم که باید تو یخچال نگهداری

یه قاشق کوچیک از اینو با شیر قاطی کن... برای تنوع میتونی بهش سیب، موز، خرما، وانیل، دارچین، پودر بادوم، شیره انگور یا هرچیز دیگه ای اضافه کنی

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
خب غذای جامد دندون نداره ، بعدم درمیاره از دهنش😑

عزیزجان دندون نداره، لثه که داره!!!

هرچیزی رو بتونی بین دوتا انگشتت له کنی، یعنی بچه میتونه با لثه هاش بخوره

انواع برشهای امن هم هستن که بتونی بذاری جلو خود بچه تا کم کم با غذاش آشنا بشه

طبیعتا روزای اول نمیخوره، فقط بازی میکنه

سن یادگیری جویدن از ۸ ماهگی هست، این سن رو رد کنه و جویدن یادگرفته باشه دیگه خیلی سخت غذای معمولی رو قبول می‌کنه 

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
همین انواع رو نمی‌دونم چین ، مثلاً خودم ، مرغ یا گوشت رو میپزم بعد بهش جو دوسر پرک اضافه میکنم ، میش ...

هویج

جعفری

سیب زمینی

کرفس

پیاز

برنج

کدو

گشنیز

یعنی اول زرده رو بپزم بعد له کنم بهش کره اضافه کنم؟

آره

کامل آب‌پز کن که سفت بشه

ولی اون حالت چسبندگی به دهن باعث میشه بچه خوشش نیاد

باید با یه چیزی در حد فرنی نرم کنی، حتی با ماست

یواش یواش سفتر میکنی