2777
2789
عنوان

دلم برای شوهرم کبابه😭😭😭🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با دست بنویسم عزیزم؟ نمیشه پیرینت گرفت؟

نه نمیشه چاپ کرد باید دست نویس خودتون باشه  حتی شده تو دوروز بیشتر نشه ی روزه سعی کن بنویسی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

عزیزان تو رو خدا موقع نماز و دعا ما رو یاد بیارین خیلی بی کس و تنها هستیم

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

نه نمیشه چاپ کرد باید دست نویس خودتون باشه حتی شده تو دوروز بیشتر نشه ی روزه سعی کن بنویسی

جواب میده؟

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

التماس دعا

صلوات فرستادم

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
جواب میده؟

بیشتر اوقات گفتن بله خداروشکر جواب داده حاجت روا شدن 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بیشتر اوقات گفتن بله خداروشکر جواب داده حاجت روا شدن

مرسی عزیزم

التماس دعا